Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO - Rynek skinow itp.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema doaldowalem se portfel steam za 5 €. Od wczoraj mam Cs'a i chcialem sobie kupic skina, ale pisze, ze musze kilka dni poczekac na zweryfikowanie platnosci. Ile to sie czeka?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Tam dokładnie to pisze, ze miesiac po tym jak sie cos kupi, a kilka dni aż ta płatnośc nową metodą 5 € zostanie zweryfikowane, to jak to jest w koncu? Jesli kupilem cs'a jako gifta to tez sie liczy, ze cos kupilem i po miesiace oblokuje mi sie?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Tam dokładnie to pisze, ze miesiac po tym jak sie cos kupi, a kilka dni aż ta płatnośc nową metodą 5 € zostanie zweryfikowane, to jak to jest w koncu? Jesli kupilem cs'a jako gifta to tez sie liczy, ze cos kupilem i po miesiace oblokuje mi sie?

Tak bo kupiłeś normlanie za hajs.

@Edit to nie dziala jak wklepujesz cd key z pudelka jak gry kupujesz tlyko przez steam musisz i ich platnoscia xD 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Miesiąc czeka się po kupieniu czegoś, żeby móc coś sprzedać, a on nie może nawet kupić. Steam sprawdza czy to nie jest ze skradzionej karty itd itp. Czekasz różnie. Ja czekałem 1 dzień, niektórzy czekają tydzień ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Cs'a kupiłem na allegro. Dostałem na e-mail link, wszedłem, zalogowalem się na steam i dostałem prezent, który odebrałem i dodałem do bilbioteki, to się liczy jako kupno, tak?

PS. Te 5€ doładowałem z Paypala, mam nadzieję, że długo nie będę czekać, bo chciałbym jakieś skiny pokupować :P

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...