Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO za SMS, można gdzieś kupić ?

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć 

Można gdzieś kupić klucz do CS:GO za SMS, wiem wiem idzie to drożej. Ale mam 150 zł i nie mam na co to wydać, a nie chce wysłać tego na privy albo do LOLA.

?? Wiem wyjdzie to drożej 

Kupił ktoś kiedyś tak ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Tak na g2a mozna kupic za ponad 100 zl sms ktos z tego forum kupil kiedys bo mial abonament 100 zl na miesiac wiec nie mial co robic z kasa to na tej stronie kupuje.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tak na g2a mozna kupic za ponad 100 zl sms ktos z tego forum kupil kiedys bo mial abonament 100 zl na miesiac wiec nie mial co robic z kasa to na tej stronie kupuje.

Jakieś inne propozycje ?

Gra która kosztowała w promocji 10 zł, sprzedawana za 100 WOW xD

Opublikowano

Sms nigdzie nie kupisz raczej taniej. No to kup nastepnym razem pcs kup 2 csy w promocji za 20 zl i jeden odpal za 24  zl a 1 dla siebie i masz zysk i wogole duzo osob tak robi, .Mozesz sie z kims na allegro dogadac o ten klucz za sms ale raczej nikt niebedzie chcial i cena 100 zl bedzie przekraczac tak czy tak a pewnosci nie bedzie xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Sms nigdzie nie kupisz raczej taniej. No to kup nastepnym razem pcs kup 2 csy w promocji za 20 zl i jeden odpal za 24  zl a 1 dla siebie i masz zysk i wogole duzo osob tak robi, .Mozesz sie z kims na allegro dogadac o ten klucz za sms ale raczej nikt niebedzie chcial i cena 100 zl bedzie przekraczac tak czy tak a pewnosci nie bedzie xD

To chujowo :/

A wiadomo może kiedy jakaś kolejna promocja będzie ? Pewnie na święta :(

Opublikowano

Ostatnio była za 1.80 więc długo chyba nie będzie promocji.

Opublikowano

Jak wysyłasz sms'a to ten co Ci sprzedaja dostaje tylko niewielką częśc tego, wiec nie dziw się, że kosztuje 100zł+

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Pasjonat
Opublikowano

Na 95% będzie już niedługo letnia wyprzedaż steam 2014 :)

.

Opublikowano

Jak wysyłasz sms'a to ten co Ci sprzedaja dostaje tylko niewielką częśc tego, wiec nie dziw się, że kosztuje 100zł+

Dostają 50 % z tego. Więc to i tak za dużo, jak normalny kosztuje 30 zł ...

Dobra do zamknięcia LIKE /

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...