Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Myślicie o fałszywych przyjacielach?

Gość Sortiq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kij im w oko. Proste.

Najwięcej fałszerstwa jest gdy "kolega" przychodzi po szlugi ... tak tak nie wolno palić przed 18 dzieci xD

Opublikowano

Co o nich sądze? Życze im najgorszego. Przez takich nie raz ucierpiałem, fałszywość to cecha, ktorej najbardziej nie lubię. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Fałszywi są nam w życiu potrzebni jak dziwce majtki..

No ale cóż bywają ludzie i parapety.

Jedni wbijają Ci nóż w plecy a później lecą  do Ciebie w potrzebie.

Nie toleruje chyba nikt takich osób.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie ma prawdziwych przyjaciół. Większość jest fałszywa. Rozmawia z Tobą, potem dla kogoś plotkuje o Tobie, i tak w kółko.

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że nie ma prawdziwych przyjaciół. Większość jest fałszywa. Rozmawia z Tobą, potem dla kogoś plotkuje o Tobie, i tak w kółko.

Nie do końca. Tzn., teraz ciężko jest o prawdziwą przyjaźń, ponieważ większość ludzi jest fałszywa, przez te media, znajomych, którzy mają na nas wpływ, trzeba mieć nieziemsko silną wolę.

Siostra ma przyjaciółkę od przedszkola, przyjaźnią się aż do dziś, nie przypominam sobie żadnej sytuacji, aby poleciała do kogoś i obrabiała tyłek siostrze, wręcz przeciwnie :)

Więc wg mnie przyjaźń istnieje, ale jest ciężko o taką prawdziwą. Teraz młodzież myśli, że znajomy, z którym sobie zapali jest najlepszym przyjacielem - to tylko jeden z przykładów.

Dla mnie może być tylko JEDEN przyjaciel taki od serca, nie X "przyjaciół ~ znajomych".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...