Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie do graczy cs go

anonim7777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

teraz jest promocja na zeton operacji phoenix wlasnie go mam to jest ze mam mapy na mm itd. czy ten zeton jest na stale? i czy przez niego moge ich miec wiecej??

prosze nie przenosic

Opublikowano

Są stałe żetony ale to za jakieś osiągi a phoenix z tego co wiem jest na czas od zagrania 1 raz na tej mapce dodatkowej .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Możesz mieć inny kolor ! Im więcej przegrasz godzin na tej odznace czyli mm na mapach z tej operacji to wbije Ci srebro ,a potem złoto ! Złoto jest najwyższą odznaką na razie !

Opublikowano

a czas na ile jest? jak sprawdzic

Operacja konczy sie na poczatku czerwca i zostanie ci tylko wbita odznaka i nie bedzieesz juz mogl grac na mapach operacji . Za 30 h przegranych na mapach operacji i 15 turniejach wygranych na operacji masz gold opetation phoenix. W ekwipunku jak najedziesz na odznake to pisze ile wygrales i ile przegrales itp.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

W ekwipunku (steam) możesz czas sprawdzić ,ale także podczas gry ! A z tego co wiem to chyba 30 godzin i ma się złotą odznakę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...