Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Techplanet złożenie

Tremo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym się spytać o złożenie zestawu przez techplanet które jest za 1 zł

Na czym to polega chce kupić kompa z techplanet i teraz pytanie .

Czy jak przyjdzie mi paczka z kompem to mogę odrazu odpalać kompa i instalować windowsa czy muszę jeszcze coś robić .

Pytam się tych którzy mieli doczynienia z techplanet

Z góry dzięki polecą like ;)

I co z kablami + czy odrazy jest karta graficzna wpięta

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Kartę czasem wysyłają wypiętą, nie wiem czy zawsze. Ale poza tym tyko podpinasz kable i stawiasz system. Przy okazji, jeśli już będziesz otwierał budę w celu montażu karty, zerknij na ułożenie kabli i ładnie sobie je uporządkuj, bo z tym bywa różnie.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kartę czasem wysyłają wypiętą, nie wiem czy zawsze. Ale poza tym tyko podpinasz kable i stawiasz system. Przy okazji, jeśli już będziesz otwierał budę w celu montażu karty, zerknij na ułożenie kabli i ładnie sobie je uporządkuj, bo z tym bywa różnie.

Tak tylko jest problem że nie znam się na podpinaniu może są jakieś tuty ? czy coś

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak tylko jest problem że nie znam się na podpinaniu może są jakieś tuty ? czy coś

Podpinasz jedną, lub dwie wtyczki (zależy od karty graficznej) i po robocie. Wtyczka taka z 6 pinami, lub 8 (zalezy od karty.) To wszystko co robic, zwykle techplanet ładnie układa kable w obudowie, jedynie do podłączenia ta wtyczka. 

Opublikowano

Pełno tego chociażby na YT, nie powinieneś mieć problemów.

To tylko GPU, nie cały PC ;)

Podpinasz jedną, lub dwie wtyczki (zależy od karty graficznej) i po robocie. Wtyczka taka z 6 pinami, lub 8 (zalezy od karty.) To wszystko co robic, zwykle techplanet ładnie układa kable w obudowie, jedynie do podłączenia ta wtyczka. 

Aha luzik dzięki like

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...