Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

One for All POWRACA!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie to wyjebka bo i tak gram rankedy.

Aczkolwiek spoko bo mozna grac z kolegami,zawsze jakas odmiana.

Pamietam tych 5 Vladow

Opublikowano

Ahh pamięta sie 5 yoricków <3, fajnie że takie coś wprowadzili można zawsze pograć z kumplami ;P

Opublikowano

Zagram parę razy dla zabawy, ale pewno będzie tak jak ostatnio, gdy udostępnili One for All - "omg omg wybierzcie to bo to jest oł pi!!!!111jeden".

Opublikowano

Ja też chce sobie to wypróbować ;_; ci co mają konta na PBE mają lepiej

Zapewne zostanie to wprowadzone na główne serwery, nic tylko czekać

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Ja mam konto na PBE, tam gra to koszmar. Ludzie teraz się wepchali i są takie lagi, że nie da się wytrzymać.

A zmiana będzie taka: że będzie 10 takich samych champów, np (braum vs braum, vlad vs vlad)

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

///1 4 all!\\\

nowości:

Nominacje Championów.

Tylko Aram.

Możliwość wybrania dowolnego SKINA NA CZAS GRY!

TWÓJ TEAM I PRZECIWNY TEAM BĘDZIE MIAŁ TE SAME CHAMPIONY!

OTO SS !

43wafl1js2q6.png

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

No to już chwile wiadomo ze za 150RP będzie można odblokować IP Boosta i wszystkie skiny dla twojego teamu..

A co do trybu, no to nawet spoko, zagram kilka gierek, ale skupiam się na zwykłych rozgrywkach.

Opublikowano

Nareszcie coś do pogrania bo z tymi rakami grać się nie da. W tydzień spadłem z platyny 4 do Golda 2 Kappa.

Nie mogę się doczekać grania Warwickami xD. Pamiętam też te dive'y Malphami na 6 lvlu.

Jedyny minus tego trybu to cebulaczki co płaczą "noob pick reported" ahhh te uroki nordica xD

Opublikowano

Moim zdanie zle robia ze tryby wprowadzaja na czas bo to jest ze narobia nam smaku i tryb zostanie wycofany,.. zamiast urozmaicać tryby gry to dodaja tylko postacie...

Opublikowano

Nareszcie coś do pogrania bo z tymi rakami grać się nie da. W tydzień spadłem z platyny 4 do Golda 2 Kappa.

Nie mogę się doczekać grania Warwickami xD. Pamiętam też te dive'y Malphami na 6 lvlu.

Jedyny minus tego trybu to cebulaczki co płaczą "noob pick reported" ahhh te uroki nordica xD

SS LUX ( KAPPA )  :)

Uwielbiam ten tryb 

5 Jarvanów

5 Lux

5 Heimerdingerów ( przed reworkiem ) a co będzie po reworku XDDD

47990292595971448862.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...