Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwaga na Oceana

Cornelia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie uważajcie na Oceana jak na ogień. On jest jednym wielkim złodziejem i hakerem. Po pierwsze nie banuje boty tylko kogoś kto mu nie pasuje z tego wynika=dlaczego tak sądze ponieważ za każdym razem jak ktoś sie skarży że mu lvl do 1 spadł to powód ze botował a gildia i znajomi sie wstawiają ze on nigdy nie botował. Ostatnio był przypadek ze koles 65lvl gra od początku Ecsro lvl mu spadł do 1lvl a okazało sie ze miał problem z 4weeks ticket żeby mu exp leciał szybciej i nie wiedział ze nie działa i napisał do oceana ze kupił za 92 silki i nie działa i czy cos da sie zrobic i ocean wysłał mu ten plik i okazało sie ze to wirus black door i on to wykrył przed czasem i sie bulwersował na globalu piszac ze ocean jwysyła to i to. I własnie za to mu ocean lvl do 1 zredukował a nie za botowanie. Czemu o tym pisze bo dzisiaj znajomy zrobił ten sam błąd jest nowy i za silki kupił tez ticket 4 weeks i napisał do oceana ze nie działa i ocean podał mu link http://rapidshare.com/files/125234991/TicketPatch.zip.html << niby naprawiajacy ten ticket. Nie sciagajcie tego a jak juz sciagniecie nie otwierajcie to jest Black door trojan a oto skan http://www.virustotal.com/pl/analisis/9c17...aa0a0b7d349c023 .Takze jak macie problem z czyms to nie wierzcie linkom jakie daje ocean bo to jeden wielki złodziej a nie gm który pomaga. Bo ja za taką pomoc to dziękuje. podobn post umiesciłam na silkrad trader de ale odrazu usuneli <co oznacza ze wiedzą co sie dzieje na tym servie ;/

Opublikowano

lol. Ocean banuje boty.... ale dopiero jak dasz mu dowody, ze to bot, np. filmik. Co do oszusta, kazdy wie, ze to zlodziej. Jak zostalem shakowany i napisalem to na globalu to jzu od razu spamowal mi, ze to nie on shakowal Oo... nie warto tam grac i tyle.

sagan20 TO OSZUST!
Opublikowano

Może chce zdobyć linki na ISRO, domyślam sie że czasem ktoś wejdzie na ISRO i bach pass szach...

chemicalbrothersgalvani.gif
Opublikowano

Tak ten twój kolega się natknął na oszusta który się podawał pod Oceana ! Też tak miałem chciał mi wmówić że robi update na europe i żebym ściągnął nowy klient! Jak się jest głupim to we wszystko się uwierzy ^^

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...