Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

karta graficzna do komputera

dawidXgamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak ale byłem u tego gościa co ma wystawiony ten komputer i zaproponował że morze wymienić właśnie karte graficzną msi 630 2 gb

i mówi że normalnie bedzie chodził

Opublikowano

yy nikt nie odpisze spoko ale gościu mi nie chodzi o sóper wywallisty extra komputer tylko sporadycznie do pogrania w minecrafta na modach

w bf 3 w low przy mniejszej rozdzialce itp

a aktualny komputer uwierz mi naprawde nic nie pociagnie a gram na nim w minecrafta i jeszcze z niego nagrywam to se pomyśl

Opublikowano

Tak.

Dozbieraj do 1000-1200 zl zeby kupic jakiegos uzywanego blaszaka. Nowego i uzywanego w tej cenie to nie znajdziesz zeby odpalil bf3 na low.

Ps. Czy tak boli klikniecie ppm na slowo i poprawienie go? Prze to sie rzygac chce jak sie to czyta.

graphic.png
Opublikowano

A ten dalej swoje... Po pierwsze pamięć nie ma nic do rzeczy, po drugie to karta do biura, po trzecie filmy na YT są nagrywane na dużo mocniejszym sprzęcie właśnie po to, żeby robić w konia takich ludzi.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie mieszaj mu w głowie. Ta karta nie nadaję się do niczego, taka jest o niej prawda. Szkoda wydawać 350 złotych na nic. Za tą cenę masz już hd 7770, która jest 20x lepsza od tej. 

Opublikowano

spoko ludzie znalazłem kartę graficzne msi 630 4 gb i ona napewno udzwignie bf 3 bo oglądałem na youtube

Spadłem z krzesła xD ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...