Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry start na TBD - M2bob

xalekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano planuje zakupić m2bob. I zacząć gre na TBD. Chciałbym zacząć z dużym przytupem, ale od zera wiecie napewno bym robił psoyac główną itd. Ale jak zacząc tam od zera zarabiać itd. Pozdro!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najbardziej efektywne byłoby bocenie w imha(itemki 30lv) oraz m2 (fmsy/kk/kzz/marmury etc.), ale można też na: ezoty(riby, ezo przewodniki itp.), loch małp(medale/marmury) i mniej opłacalna, pustynia(ogony skorpiona/pajęcze sieci/oczy pajaka itp.)

Przedziały levelowe na dane obszary:

Imha 8-15(tu będziesz potrzebować eq +5/6),

M2 20-40(do tego levela jeszcze leci drop xD),

Ezoty 22-40,

Loch małp(easy) 15-27,

Pustynia 25-40.

Bocąc tak na kilku kontach masz bardzo łatwy zarobek. ;)

Opublikowano

Polecam wziąć worek pieniędzy i zainwestować w IS'a : PD, wierzchowiec. I kupić na start yangów chyba 100kk by starczyło na początek. Wiadomo buty/branża/naszyjnik z 2k HP . Do tego zbrojka na 18lv +9 z HP mieczyk +9 hełm +8/9 tarcza +8/9 z NNO Kupić od razu parę KU, medale i z wielkim zapałem expić dniami i nocami. Później za kaskę dokupić fms +9 +30śr z kd +4 i uwierz mi do 60lv-a starczyłoby Ci takie eq. 

Opublikowano

ja ustawiam 3 konta na kk/kzz w m2 z 20 lvl->zarobek na dzień 5kk z 1 konta

1 bot lata po m1 na metkach-lvl 13->zalezy od fuksa 2-5kk

1 bot jest w imha-11 lvl->zarobek do 10kk zalezy od dropu

srednio na dzień zarabiam 20-30kk

grając tydzien na tym serwie mam 170kk ;p

Opublikowano

Na początek najlepiej wbijaj 20 level i bonuj itemki, a potem je ulepszaj, jeśli masz czas to z całym eq wybonowanym wyjdziesz. :)

Opublikowano

Polecam wziąć worek pieniędzy i zainwestować w IS'a : PD, wierzchowiec. I kupić na start yangów chyba 100kk by starczyło na początek. Wiadomo buty/branża/naszyjnik z 2k HP . Do tego zbrojka na 18lv +9 z HP mieczyk +9 hełm +8/9 tarcza +8/9 z NNO Kupić od razu parę KU, medale i z wielkim zapałem expić dniami i nocami. Później za kaskę dokupić fms +9 +30śr z kd +4 i uwierz mi do 60lv-a starczyłoby Ci takie eq.

1 kk na TBD kosztuje 3,50. Na ISa wydałby 100 zł i jeszcze 350 na yangi. Myślisz, że ktoś jest tak ułomny??

@Zainwestuj 8 zł na 2 kk, kup miecz na 1/5 +9, mnisią/żelazną+9, bojową i tradycyjny+6/7, z takim eq robisz bodego 10 lvl, dajesz 1 pkt w wirek i reszta w aurę, idziesz do imha i dropisz bronie na 30 i eq z bonami. Możesz iść też do m1 na metki.

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Mi raczej chodzi o to jak najlepiej zarabiać za pomocą tego bota od zera

Mi chodziło właśnie o to ;) Ustawiasz bota w imha dopiero gdy masz zbrojke i miecz+9 i hełm, tarcza+7 bo inaczej będziesz dedać. Na metki walki/bitwy/chciwości w tym eq także ustawić bota i jazda.

Opublikowano

A coś z słabszym eq?

Z eq+6 możesz ustawić bota na metki w m1

@nie będę nabijać postów, polecam ci bodego lub daggera na postać główną :-)

Opublikowano

Okej a jaka postacia główną polecacie grac ? Główną na TBD bym wyexpil.na bocie.

Mental lub wp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...