Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack

k2daj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo wam wszystkim chce zapytac was o to gdzie mozna kupic vip hacka jaka to strona (tylko zeby byly byl sprawdzony ) Jak ktos pomoze oczywiscie dostanie 5 i ++ ;] Z góry dzieki ;** xD

LeftCraft.pl:4444

Najlepszy serwer PVP :)

Opublikowano

Wyszukujesz vip haki ( katalog ) potem wchodziś w jakies wybrany przez ciebie hak i tam wybierasz przez co chcesz kupić np.: pay pal itp. :)

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

wchodzisz w opcje buy vip(lewy górny róg),wybierasz funkcje deopay,klikasz na ile chcesz i masz podany nr. na który musisz zadzwonic zeby dostac vipa-i to tyle...

Opublikowano

na ghbys.net wchodzisz w opcje buy vip(lewy górny róg),wybierasz funkcje deopay,klikasz na ile chcesz i masz podany nr. na który musisz zadzwonic zeby dostac vipa-i to tyle...

Sorka że poprawiam ale stronka to

A sposób płatności to dAopay ale to już szczegół

Opublikowano

omg...pisałem szybko!!niezwracałem uwagi na takie szczegóły!!

jesli ktos jest pojętny to raczej skojazy o co chodzi i "deopay" czy "dAopay" nie zrobi dla niego jakiejs wielkiej roznicy!!

Opublikowano

Mam pytanie czy jak mam na abonament w Play i chce kupić vipa to mi zabierze mi normalnie pieniądze z kąta jak bym dzwonił do kolegi czy weźmie to jakoś poza abonamentem chce wiedzieć ponieważ za dwa dni kasa mi przepadnie a mam 30 zł i pomyślałem o vipie od Gordona :)

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Opublikowano

masz abonament taki zez dostajesz na miesiąc 30 zł do wykorzystania czy masz minuty??

jesli to pierwsze to mozesz spokojnie kupic vipa,bo nie wezmie ci tego poza abonamentem(chociaz wydaje mi sie ze w abonamencie są minuty a nie pln),ale moze sie myle...

Opublikowano

kurcze jak mam numer do zamowienia wpisuje dzwonie i mi mówi przepraszamy wybrałeś nie poprawny numer prosimy sprawdzic go i wybrac ponownie ?? co mam zrobić

1318607859.png

Opublikowano

wpisz poprawnie numer...

Wpisuje i to samo wszedłem jeszcze raz i tez ale mam zadzwonic na ten pierwszy czy drugi przy drugim jest na koncu hasz

sorry za takie noobskie pytania ale nowy w ca jestem

edit@

Juz mam xD

1318607859.png

Opublikowano

Wpisujesz ten 1 (jeżeli masz zablokowane numery 0700 to nic nie zrobisz)

Ten z # to numer zamówienia, który wpisujesz jak taka babka będzie Ci nawijać

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...