Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Kategoria / Podkategoria W Metin 2 ?

Nowa kategoria / podkategoria w Metin 2 ??  

24 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chesz aby by?a kategoria / podkategoria RYNEK ?

• TAK
      11
    • NIE
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpadłem na pomysł aby zrobić nowy dział / podkategorię w Metin 2 a mianowicie chodzi o Rynek / Bazar / Targowisko ( każdy niech nazwie jak che :P )

Nie wiem, czy w necie jest jakiś" cennik " itemów do Metin2 na każdy PL serw. Bo jak wiadomo, na każdym innym servie na PL'u są inne ceny ;)

Pytanie na wołaniu się nie opłaca, bo nieraz zmyślają ceny, albo sami nie wiedzą.

Czekam na wasze opinie :)

RMCF

Opublikowano

No ja wiem, o jakiej tematyce jest to forum !! :P ALe chyba można zrobić taką kategorię /podkategorię w niczym to nie przeszkadza. ....

RMCF

Opublikowano

w regulaminie jest wyraznie napisanie ze na forum nie mozna handlowac przedmiotami, kontami itp.

10. Zakaz handlu na forum kara# warn

zobacz sobie temacik:

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Ja pisałem do kokosza ale nigdy nie odpisuje więc nie wiem xD

PYTAŁEM O NOWY DZIAŁ ODDAM PRZYJMĘ KONTO m.in że sama wymiana lub sprzedaż a w tym 2 działy POLSKI GLOBAL A PRYWATNE SERWERY.....

RACZEJ NIC Z TEGO ps wymienię 66 lvl za 65+ pisać na GG (jest na moim profilu)...

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mi nie chodzi o handel, tylko pytania po ile itemy by można było sprzedać na servie, na którym się gra....

RMCF

Opublikowano

Ale handel odpada na 100% a wymiany i sprzedaż kont BO HANDEL MACIE NA BOARD A wymiany lub sell kont ZOSTAŁO USUNIĘTE DO ODWOŁANIA CZYLI NA RAZIE NA 4EVER.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

KIedys nadtym myslałem ale zobaczyłem inne fora z takia kategoria/podkategoria sa bardzo zasmiecona przez spam dzieci niekoniecznie Neo dajmy na to wystawie Bron X +X za X yang i pod tym postem jest pełno postów typu ale gupia ta bron X

albo wymienie ta bron x za bron y (w najlepszych wypadkach) a w gorszych : z tym chodza tylko nooby , nieopłaca sie tego kupowac wkoncu autorzy tych tematów zaczynaja pisac posty sell zbroje X ... a 5 postów nizej sorry juz tej zbroji niema kowal zjadł, ukradli mi ja, sellnełem komus innemu . Wiec moim zdaniem jest to DO DUPY pomysł

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...