Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MINEVERSE

Rivi755

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pomysł. Dużo osób opuszcza dany serwer bo np; Zbiera 1 koxa by kupic enchant na 30 i nagle typek go oszukuje i konczy grac na tym serwie. Wiec Moj Pomysl brzmi: Zrobic/Wgrac Plugin na Trade /handluj NICK. Osobom tym otwiera się takie okienko wymian(Podobnie do mchc, możecie sobie zobaczyć tu: https://www.youtube.com/watch?v=U0PZr9DaoIM . ALE OCZYWIŚCIE MNIEJ ZBUGOWANE :DALBO, http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/quicktrade/ ;) )

Pozdrawiam Administracje,

MrDiaxxuPL

Gram w gry.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo taka komenda jak sojusz (nie w gildi). Według mnie to będzie idealny pomysł na serwer. Będzie mniej oszustów , którzy idą tylko na fraga.

Nie wiem czy jest takie coś , ale można zrobić ;)

Opublikowano

Info jest takie że obsydianiarki będą troszkę później, technik modyfikuje system, co do handlu przez gui, programista już się bierze do roboty.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Narazie poprawiamy obecne server_files bo jest jeszcze dużo roboty, potem zajmiemy się nowościami.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

27 godz 27 minut do startu !

Ps. Ilu planujecie graczy na start ?

Dziś pojawily sie juz 3 reklamy na yt u duzych yt, wrzuca jeszcze dwóch, 4 livestreamy :) Minimalnie 200.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Serwer Zapowiada sie super ale pamiętajcie nie ze te dodatki mogą zniszczyć pvp na serwerze takim przykładem jest hc skkf kiedyś 2000 online teraz po dodaniu prot 5 unbr 4 knock 6 lotginow 5 itd gra max po 600 ;/

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Szukamy kogos z dobrym netem i pc, kogos kto chce postreamować♦ dla 300-500 osob :)

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

No ja już tylko czekam na tą 19:00 :D Mam nadzieje że opużnień nie będzie? :D

No way.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Jaka czcionka napisow graficznych???

PS. Server sie zapowiada swietnie! :P mam nadzieje ze bedzie duzo graczy :P

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Jaka czcionka napisow graficznych???

PS. Server sie zapowiada swietnie! :P mam nadzieje ze bedzie duzo graczy :P

Bebas Neue, dzięki :P

37 minut do otwarcia.

rivi.png

by HardMyStyle

.

Opublikowano

Ja niestety nie polecam serwera, administracja rozwaliła mój serwer z czego potem się szczyciła i szpanowała mimo tego że serwer był robiony w 1h. Dodatkowo śmiali się z tego że mam pluginy z mpcforum i jak to nazwali posiadałem (kradzione) pluginy.. sami posiadają pluginy z mpc.... pozdrawiam..

41099282381060526874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...