Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy mógłby ktoś wykonać funkcje na spowolnienie wierzchowca : 

ID 20197,  20196 .

Nie mam go jak inaczej spowolnić a obecnie robi się cofka tak zapiernicza . Słyszałem że funkcja na spowolnienie jest w stanie temu przeciwdziałać. Bardzo dziękuję i oczywiście będzie wielki +

Opublikowano

Nic się nie da zrobić ? 

Nic kompletnie aby te gady spowolnić ?

Da się już ci wytłumaczyłem jak. Pomyśl troszkę i będziesz wiedział :)

Nawet zrób sobie tak:

Wgraj wolnego wierzchowca i nadaj mu inny model + inną konfiguracje. Zobaczysz co się stanie.

Wystarczy porównać i tyle.

PS: jeżeli myślisz że to funkcja to tok twojego myślenia jest słaby :C

nawet gdy zmienisz id + wgrasz inny model do innego id będzie to samo więc sam sobie odpowiedz na zadane przez siebie pytanie.....

Opublikowano

Usuń wpis z mysql od wierzchowca z mob_proto.

Już to robiłem i wiele innych rzeczy. Problem jest w modelu danego wierzchowca sprawdzone i tego sie trzymam. Muszę go poprostu zwolnić, a co do podmiany modeli to brzmi prosto ale ja zaczynam z plikami dopiero i nie zbyt się orientuje. Potrzebuje bardziej szczegółowych podpowiedzi.

Czyli wziąć model np. lwa lub czegoś podobnego i wrzucić w folder danego wierzchowca ? Model oznacza się gr2 tak ?

Opublikowano

Już to robiłem i wiele innych rzeczy. Problem jest w modelu danego wierzchowca sprawdzone i tego sie trzymam. Muszę go poprostu zwolnić, a co do podmiany modeli to brzmi prosto ale ja zaczynam z plikami dopiero i nie zbyt się orientuje. Potrzebuje bardziej szczegółowych podpowiedzi.

Czyli wziąć model np. lwa lub czegoś podobnego i wrzucić w folder danego wierzchowca ? Model oznacza się gr2 tak ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1143412-plug-iny-granny-do-exportu-z-3d-maxa-9-2013wersja-instalacyjna-granny-viewerstudio-animacjitutorialeblend-editor-granny/

Do edycji modelu animacji w sam raz! :)

Opublikowano

Sielu pomysł z podmianą modelu jest do kitu.

Ja nic nie mówiłem o zmianie modelu :0 Tylko o jego edycji :)

Mówiłem żebyś podmienił aby zobaczyć efekt szybkości. 

Opublikowano

Podmieniałem różnie te pliki i w parach i pojedynczo nie ma efektu. A co do edycji to co z tego jak otworze plik gr2 jak nie wiem czego szukać tam dokładnie. 

Może questem da się spowolnić danego wierzchowca ? Może ktoś taki malutki quest wykonać ?

Opublikowano

Nie ma takiej funkcji, możesz co najwyżej pobawić się affectami.

RazapMQ.png

CHIŃSKI OLDSCHOOL EASY - CLIENT ALA 2008r - KONCEPCJE Z CSYT2, YT2GAME I WIELU INNYCH CHIŃSKICH KLASYKÓW

JUŻ TERAZ NA KERUNIS.PL

125 LV MAX - BRAK ATLANTYDY I NOWYCH MAP - POŁĄCZENIE CHIŃSKICH SERWERÓW Z AUTORSKIMI ROZWIĄZANIAMI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...