Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Debiut roku?

DeGreZet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ariana Grande, gwiazdeczka programu dla młodzieży trochę ponad tydzień temu przywaliła pierwszym porządnym kawałkiem w swojej karierze. I to naprawdę porządnym! Co prawda gdy przypadkiem na niego trafiłem to  z początku średnio to czułem, ale po kilku odsłuchaniach nie mogę się oderwać. Ma głosisko i do tego ten beat.

Co o tym myślicie? Moim zdaniem będzie hit.

(Z tym debiutem roku chodzi oczywiście o muzykę popularną, więc błagam nie podsyłajcie mi jakiegoś podziemnego rapu czy rocka.)

76561198044354237.png

Opublikowano

Jak na POP to kawałek szary, głos przeciętny, hitu nie będzie. W popie liczy sie reklama, odpowiedni image i twarz, wiec jej debiut zalezy od tego czy odpowiedni menadzer ja znajdzie i rozpromuje.

Ale dobrze jej wyszło wpychanie do uszu sluchaczy tych samych rymujacych sie slow, to tez jest wazne w popie - kawalek musi byc prosty i o miłości.

Opublikowano

Proste z dość nowoczesnym podkładem jak dla mnie nic specjalnego przypomina trochę kawałki z nowej płyty Beyonce czyli taki trochę zeschły chlebek. Kawałek nie powiem jadąc autem czy coś może być taki orzeźwiający ale nic poza tym. Wokal zwyczajny.

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Jak dla mnie nie ma szału, jak to mówią... dupy nie urywa, ale nie jest też źle. Sądzę, że kawałek ma potencjał i może stać się hitem.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...