Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] O banach na Ravii... :)

Bum3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, cześć, czołem. Postanowiłem Was zapytać o to, co sądzicie o kolejnym bezpodstawnym banie na Ravii. Taak, taak, tu Adearth, ten, co miał 200 ros na postaciach. Piszę temat, bo nie mogę już wytrzymać z tą Administracją - jak można mi zmieniać tak o sobie i hasło i e-mail do postaci z topowym EQ? :D Otóż normalnie. Kilka miesięcy temu wróciłem na Ravię, grałem trochę, wbiłem 99, skończyłem grę. Po czasie chciałem wejść na postać, i o - hasło zmienione, przypominam je na stronie - e-mail nie działa. Postać zniknęła z rankingu (1 lvl mi ustawili). Po kilku miesiącach postanowiłem wrócić na serwer (nie ma dobrych hardów oprócz tego :/), zacząłem sobie normalnie, elegancko, wbiłem 93, w planach miałem dalsze expienie. Dziś nie było mnie cały dzień w domu, przyjechałem ok. 22, wbijam na Ravię, i co? Otóż to: "nieprawidłowa nazwa konta lub hasło". Wbijam na stronę, patrzę na swoją postać, była ona online o godzinie 20:30, jednak mnie o niej nie było. Nie piszcie mi, że zostałem okradziony, czy coś, bo to nieprawda. Logowałem dziś jeszcze jedno konto, sprawdziłem dla pewności i tak, na nie też nie mogę wejść, bo hasło i login są zmienione. Tylko teraz - za co to wszystko? :D Pozostaje czekać, aż znów mi ustawią 1 lvl. :P Screen potwierdzający:

j6h1xz.png

screen numer 2, główne konto + 2 konta na którym miałem EQ poleciały:

14n09w0.png

Co o tym sądzicie? :)
Pozdrawiam. :P

Opublikowano

serwer szczura isamu z islamu więc czego się można spodziewać. Grałem na tym syfie i odradzam...

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Serwer był dobry, ale isamu ma wyjebane. Asig/Weles robi sb Nawie(miała być koniec kwietnia 0 info teraz). Siedź na ts co możesz zrobić za 3 ktoś wejdzie(oczywiście na kanał bo na ts są zawsze) i się dowiesz, że nie ma już logów.

Opublikowano

Ravia ? Serio ?

Ludzie czy wy nie widzieliście od początku, że ten serwer jest postawiony dla kasy ?

Jakie był ceny w IS? Szczur był dobrą reklamą a banda dzieci ( nie mówię o wszystkich, ale większość osób, która grała/gra na Ravi nie przekroczyła wieku 16 lat) ładowała mu IS :>.  Przekręty na tym serwerze były od początku trzymałem się od tego serwera jak najdalej i miałem spokój ale widać co poniektórzy "nie czytają między wierszami" :). Nie rób tematu bo my ci nie pomożemy "O wielki Isamu" tym bardziej więc ? Nie wiem co mam napisać, próbuj może coś zdziałasz.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Ravia ? Serio ?

Ludzie czy wy nie widzieliście od początku, że ten serwer jest postawiony dla kasy ?

Jakie był ceny w IS? Szczur był dobrą reklamą a banda dzieci ( nie mówię o wszystkich, ale większość osób, która grała/gra na Ravi nie przekroczyła wieku 16 lat) ładowała mu IS :>.  Przekręty na tym serwerze były od początku trzymałem się od tego serwera jak najdalej i miałem spokój ale widać co poniektórzy "nie czytają między wierszami" :). Nie rób tematu bo my ci nie pomożemy "O wielki Isamu" tym bardziej więc ? Nie wiem co mam napisać, próbuj może coś zdziałasz.

Ale ja nie chcę pomocy, nie zależy mi na tym koncie, eq, czy co tam, chcę tylko zapytać o Wasz sąd nt. Administracji i takich zachowań. :P

Zasluzyles za navi.

Bany na tamte konta otrzymałem, od incydentów minął z rok, więc o jakim navi teraz mówisz?

Opublikowano

Ja już swoje zdanie napisałem.

Admini totalne dno może poza Weles ( ale on też pewnie święty nie jest nie wiem jak to tam było :P ). 

Kochany "POMPATeam" zakochanych dzieci to zwykli oszuści, żywiący się na ich ułomności i łatwowierności. :)

Nie polecam Ravi nikomu.

Siema.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Normalni ludzie nie grają na ravi to raz. Teraz wchodzę tam żeby reklamować serwery i inni też reklamują i od miesiąca nie mam bana a reklamuje 24/7.

Na pewno ktoś ma ich baze lub dostęp do bazy i sie bawi. Oni hejtuja tego fubu ale jak na balmorze cie okradli to fubu im nogi z dupy pourywa i odda ci eq a isamu to ci w pysk reflinkiem strzeli bo tylko kasa kasa

Przepraszam wszystkich za moje czynny :c

Opublikowano

Normalni ludzie nie grają na ravi to raz. Teraz wchodzę tam żeby reklamować serwery i inni też reklamują i od miesiąca nie mam bana a reklamuje 24/7.

Na pewno ktoś ma ich baze lub dostęp do bazy i sie bawi. Oni hejtuja tego fubu ale jak na balmorze cie okradli to fubu im nogi z dupy pourywa i odda ci eq a isamu to ci w pysk reflinkiem strzeli bo tylko kasa kasa

Nie wolno być dobrym dla ludzi. FuBu chciał pomagać i oddawał te eq, potem było rozpowiadane, że eq rozdaje na prawo i lewo. 

Nie wiem jak można grać na Ravii... To najgorsze gówno jakie widziałem, nie pod względem technicznym. 

A Szczur wybił się tylko na obrażaniu FuBu i przylizaniu wora Negatywowi, który jest taki sam jak Isamu, a nawet i gorszy. Jak można własnym widzom keyloggera wysyłać? 

Nie polecam grać na Ravii, jak najdalej i okrężnym ruchem od tego syfu pod is. 

Opublikowano

Powiem tyle gdy szczur miał nie więcej jak 50 k subów to jeszcze ravią się zajmował i można było odzyskać eq zmienić pytania i sprzedać konto przy GM

A teraz to nic nie zrobisz serverem  rządzi armia jp gimbus isamu ma totalnie wyjebane na serwer woli nagrywać gry 

Zyebali tak że drop hematów czyli usunęli je z m1 aby pozbyć się botów przy czym zyebali totalnie gospodarkę serwera czyli wszystko poszło w górę 

Moim skromnym zdaniem czasy świetności dla ravi minął i na ten moment odradzam grania na tym serwerze

A co do założyciela tematu może i miałeś te 200 roś każdego rodzaju ale mogli ci je dać admini bo innego wytłumaczenia nie ma

A co do zmienionych passów to może keylogger ci się wparował na kompa i ci passy wykradli albo mogli ci admini pozmieniać znając ich

Opublikowano

Ravia była dnem już rok temu.

Przekręty tam zawsze były - Najlepszym przykładem jest Hammurabi (Gimby na pewno tych sytuacji nie pamiętają), idźcie pogadać z nim on wam opowie jak było, a może i nawet filmy pokaże.

Przecież to są tacy kretyni, że to masakra np. Miszczu, 13 letni tępak nagrał jak sobie itemy z GM'a na postać daje.

Mam znajomego "Manu".

Grał sobie tam i zarabiał z chłopakami na Diablo, sprzedawali yangi na allegro (To tam jest dozwolone, a tak na prawdę to sprzedawać yangi może tylko Zielak).

Skończyło się to dla nich tym, że z postaci Mańka znikły wszystkie itemy, których używał do bicia Diablo (Całe EQ PvP zostało, oczywiście ono było więcej warte) - W opcje z złodziejem tylko idiota by uwierzył, złodziej zgarnąłby wszystko, a już na pewno to EQ do PvP.

Oczywiście Maniek poszedł na TS'a czekał tam 5 dni, w końcu ktoś zszedł na kanał i powiedział mu, że logów nie ma, bo usuwają co 3 dni.

"Usuwają" logi, żeby przekręty robić - Jak zrobią przekręt, to potem na kanały przez 5 dni nie schodzą i jak już minie czas "usuwania" logów, to zejdzie ktoś powiedzieć, że logów nie ma.

Samo kupowanie widzów na YT przez PompaTeam to już całkiem inna historia.

Isamu 300k widzów, a średnio 10k wyświetleń na filmie.

Stawienie gier ponad rodzinę to już jego sprawa, a w sumie bardziej hajsu niż gier (Czerpie z tego duże korzyści i gratuluje mu z tego miejsca, ale mógłby to robić uczciwie).

Ja na pewno bym tam nie zagrał, nawet jakby mi płacili.

24b5car.jpg

Opublikowano

No co serwer prowadzony przez patrona wszystkich gimbusów i innego gówna w polsce to co sie spodziewać :) juz dawno nie ma ravi która była nie mała rewolucja w typu hard\medium medale konne czytane hematy inne dobre rzeczy która ravia wprowadziła ale z tym koniec nie ma ravi już dawno miałem tam 92 lvl tam wiem co mowie :)

Opublikowano

Mnie tam zastanawialo czemu niektore po tym jak zostaly

dostawaly ub i po tym znowu ban. Ja tam nwm ale moze cos sie zmienilo i mozna sb przerzucac eq ze zbanowanych postaci.

Opublikowano

Nie wiem co o tym myśleć, ale to bywa wiadomo że tak się skończy, niby hejtują FuBu a nic lepsi nie są, no ale co zrobisz. Również nikomu nie polecam tego serwera, bo sami widzicie przekręty i jeszcze raz przekręty + administracja się tym serwerem w ogóle nie zajmuje. 

xD 

Opublikowano

Balmora i Ravia tych dwóch serverów nie trawie :) 

Balmora - Wiadomo dlaczego

Ravia - Grałem sobie tam ostro podobało mi się wbiłem 75 lvl męczyłem sie strasznie ze skilami tymi questami wszystkimi ale udało się 

na drugi dzień patrze perm i za? 

Notka była Nielegalne Oprogramowanie / Drop Hack / Kamer Mod - mozna sie domyslić.

W tym sęk żę ja nic nie uzywałem a dostałe za to bana z dupy ;) moge przysiądz na wszystko :P i dlatego nie polecam servera do isamu nic nie mam ale do tych jego banów tak  powinnien banowac jedno konto nawet jak czituje a nie na ip bez przesady może ktoś siedzi na wi-fi lub maja te same ip to ta druga osoba tez bana dostanie. 

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

Serwer isamu dąży do tego, żeby jego przydupasy były w topce, a każdego z lvl 70+ Banuje za to czego nie zrobił.

Opublikowano

Serwer isamu dąży do tego, żeby jego przydupasy były w topce, a każdego z lvl 70+ Banuje za to czego nie zrobił.

Nom, ale prawda jest taka, że to ten pajacyk Bambos jest namawiany przez swoich przydupasów do wyeliminowywania reszty. :P Mogę wstawić rozmowy z Isamu i Welesem po pierwszym banie za nic, w którym piszą, że nie wiedzą za co mam bana i mnie nie odbanują. : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...