Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Enchant

MrSevenUP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z prezentu na 45lvl wyleciała mi broń i to bardzo dobra, ale nie mogę jej enchantować. Na dole pisze coś, że potrzebuję 10 sacrifice items do enchantu chyba, ale nie wiem o co chodzi z tym. 
Pomoże ktoś? ;)

Opublikowano

Witam!

Z prezentu na 45lvl wyleciała mi broń i to bardzo dobra, ale nie mogę jej enchantować. Na dole pisze coś, że potrzebuję 10 sacrifice items do enchantu chyba, ale nie wiem o co chodzi z tym. 

Pomoże ktoś? ;)

Wydaje mi się,że chodzi o relikty takie w Terze.Żeby enchatowac wyżej dany item to trzeba albo takie cos zebrać co chyba opisujesz albo przedmiot z takim samym tiarem lub wyższym. Masz przykładowy screen enchantowania broni mojej:

4668711900_1399872850.png

Tego właśnie po lewej Ci trzeba(ewentualnie innej broni o tym samym lvlu i wyższym) + alkahestow,zeby enchatnować

Oczywiście ten niebieski relikt to ma kazdy inny Tiar i z każdym tiarem ma inny wzorek troche.Mój jest akurat Tiar7 bron jak i relikt  ;) 

Jeśli się natomiast pomyliłam i nie o to Ci chodziło to przepraszam bardzo tak to zrozumiałam ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...