Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko schudnąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . 

Co polecacie na schudnięcie jakie ćw by wykonać je w domu ?

Ogólnie biegałem od ferii do 5 maja podajże i nic nie pomogło -.-

Chodzi by spalić zbędny ''brzuszek'' xD

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Ćwiczenia nie dadzą Ci zbyt wiele, jeśli nie zaczniesz mniej jeść. To podstawa, ujemny bilans kaloryczny, plus więcej posiłków, za to mniej sycących.

Opublikowano

Rower i basen :D zero planow treningowych, zero wiekszej diety. Schudniesz naturalnie :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Bywalec
Opublikowano

Ja jak chciałem schudnąć do 48 kg (wzrost 180cm), to przez 2 tygodnie piłem tylko wodę, polecam, działa. 

Opublikowano

Ćwiczenia nie dadzą Ci zbyt wiele, jeśli nie zaczniesz mniej jeść. To podstawa, ujemny bilans kaloryczny, plus więcej posiłków, za to mniej sycących.

Ogólnie przestałem jeść słodycze itp ... Z powodu zęba jest to dla mnie wielki +

Ćwiczenia nic nie dadza ? 

Ja jak chciałem schudnąć do 48 kg (wzrost 180cm), to przez 2 tygodnie piłem tylko wodę, polecam, działa. 

Przez 2 tyg nic nie jeść o.0 Jedzenie to podstawa jakieś śniadanie i to wszystko .

Powiedz jeszcze ze gazowana piłeś bo z tego co wiem gazowanej nie mozna pic jak chce sie schudnąć xD

Opublikowano

Jesteś człowiekiem patykiem? Ja waże 63kg na 180cm i wyglądam chudo... o.O

@top dieta i powinno być okej i pamiętaj pij wodę tylko wodę :) i ile biegasz? że dystans

Opublikowano

najskuteczniejszym, 100% sposobem jest rozpisane sobie dokładnie diety, czyli wyliczasz ile kalorii twoje ciało potrzebuje w ciągu dnia i odejmujesz od tego pewną ich ilość, wtedy stopniowo tracisz na wadze. ale jest z tym troche zabawy i łatwiej byłoby po prostu ograniczać jedzenie zawierające dużo tłuszczu i proste węglowodany i zacząć robić jakieś ćwiczenia, bieganie jest tu chyba najskuteczniejsze. pij tylko wode, żadnych gazowanych napojów typu cola bo to syf.

Opublikowano

Jesteś człowiekiem patykiem? Ja waże 63kg na 180cm i wyglądam chudo... o.O

@top dieta i powinno być okej i pamiętaj pij wodę tylko wodę :) i ile biegasz? że dystans

biegałem ok 4-5km

najskuteczniejszym, 100% sposobem jest rozpisane sobie dokładnie diety, czyli wyliczasz ile kalorii twoje ciało potrzebuje w ciągu dnia i odejmujesz od tego pewną ich ilość, wtedy stopniowo tracisz na wadze. ale jest z tym troche zabawy i łatwiej byłoby po prostu ograniczać jedzenie zawierające dużo tłuszczu i proste węglowodany i zacząć robić jakieś ćwiczenia, bieganie jest tu chyba najskuteczniejsze. pij tylko wode, żadnych gazowanych napojów typu cola bo to syf.

Tylko że bieganie nic mi nie pomogło -.-

Opublikowano

Bieganie+Dieta=Twój sukces i tyle więcej do szczęścia Ci nie potrzeba, ew. miłości sam na swoim przykładzie wiem o tym przed wakacjami 2013 ważyłem ok.80KG teraz ważę 63KG, a czemu? Przez dziewczynę, zrobiłem wszystko by zwróciła na mnie uwagę i udało się. PAMIĘTAJ PŁEĆ PRZECIWNA TO NAJLEPSZA MOTYWACJA. Polecam również basen tudzież rower, rower jest świetny na brzuch. A ja stosowałem może nie zdrową dietę ale skuteczną jadłem kanapkę rano i nektarynkę potem do 20 nic i znów sama nektarynka, i piłem +-3 litry wody. (Nie, nie było jojo) :)

Opublikowano

Tak, ale wydaje mi się, że autor tematu nie chce osiągnąć wyniszczenia organizmu, tylko schudnąć do normalnej wagi. Odradzam oczywiście stosowanie takich idiotycznych metod, nie wyjdziesz na tym dobrze.

Bieganie powinno dać efekty przy zmniejszeniu kalorii.

Opublikowano

biegałem ok 4-5km

Tylko że bieganie nic mi nie pomogło -.-

Bieganie to najłatwiejszy sposób, żeby schudnąć, widocznie biegałeś za mało, jadłeś nieodpowiednie rzeczy. Grunt to dobra motywacja podczas ćwiczeń, żeby wycisnąć z siebie jak najwięcej.

Opublikowano

Jeśli polecacie bieganie no to wrócę do tego + jakaś zdrowa dieta warzywka itp xD 

Dzięki za odp :)

do zamknięcia 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...