Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bol działa ale nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ja też ...

"ziemia to pudło w którym żyć trudno,

jeden ma wszystko, drugi ma gówno,

pierwszy się smieję, drugi traci nadzieje,

nie sądź mnie kurwo, nikt z nas sędzią nie jest!"

Opublikowano

kurna nie kumam was ludzie, napisze ktos czy dziala a tak ciezko samemu sprawic lenie smierdzace? moze podajcie jeszcze numer telefonu, zadzwonimy wam ze działa bol jprld.

Opublikowano

Był znowu update właśnie, ale jak się okazuje wylogowało mnie i nie mogę się zalogować. Nie wiem czy tylko u mnie ten problem czy nie.

Opublikowano

Kilkadziesiąt minut temu grałem rankeda i działał.

Opublikowano

Jezeli wpisujesz ID i Haslo i masz failed login usuwasz plik config i odpalasz jeszcze raz jako aministrator. 

Obeszło się bez fixów, sam załapał jak odpaliłem po 10min. Jednak dalej nie działa. Wyskakuje normalnie komunikat w dymku, że się załadował, ale w grze niestety dalej nic.

Kilkadziesiąt minut temu grałem rankeda i działał.

Vip czy Free?

Opublikowano

Obeszło się bez fixów, sam załapał jak odpaliłem po 10min. Jednak dalej nie działa. Wyskakuje normalnie komunikat w dymku, że się załadował, ale w grze niestety dalej nic.

Vip czy Free?

Vip.
Opublikowano

Yep. Mam to samo.

Opublikowano

Czyli tylko z free userem zrąbali, ale próbują ogarnąć, bo były już z dwa apdejty.

Opublikowano

To działa to czy nie ? Miało być 11 Maja... ;x

Nie, nie działa. BoL jest dostępny ale nie injectuje się do gry ;]

Ps. To występuje tylko u cebulaków z tego co widzę.

empty

Opublikowano

To działa to czy nie ? Miało być 11 Maja... ;x

Chcesz grać nie fair to poczekaj w spokoju albo kup tego VIP'a, bo mało się nie posrasz...  Ciesz się, że w ogóle coś robią w kierunku darmowego bota...

Take it easy my friend

Opublikowano

Nie injectuje sie do gry. To dlaczego wyskakuje mi okienko ,że sie udalo ?

A czy masz zainjectowane skrypty? No właśnie.

Jakbyś miał Vipa to by Ci śmigało ;]

empty

Opublikowano

ODzyskalem konto na tym forum zeby napisać Wam coś, oprócz tego że jesteście chiterami (Ale spx, w koncu to forum od botow) to nie macie co robić w niedziele wieczorem niż czekać na jakiś update programiku który bedzie wam wbijal elo gdy bedziecie trzymać spacje?

Macie zerowe ambicje a grać nie nauczycie się nigdy to po 1.

Po 2 jak chcecie bota to kupcie sobie ViP'a zamiast spamowac w 20 osob "Mi nie działa, mi też nie działa co jest omg omg omg WTF"

A tak wgl Riot wydał dzisiaj temat na oficialnym forum lola, iż bedzie system wykrywajacy tego calego bola który automatycznie bedzie banował po włączeniu tego programu, więc drogie noobki juz niedługo nie nacieszycie się tym że koledzy bd Wam zazdrościć kont chociaż były boostowane przez jakieś gówno i może nareszcie pójdziecie zobaczyć jak wygląda słońce zamiast tracić życie przed monitorem.

To tyle, nawet nie odpisujcie bo i tak tu wiecej nie wejde, trafiłem tu przypadkowo z googli i nie mogłem przez wasz idiotyzm powstrzymać się od "spinania 4liter" ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...