Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu na gildie podobny do znanych serwerów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam pluginu na gildie

taki jak na skkf,mchc,myhard,xcrafters

Wiem ze oni maja autorskie pluginy

ale pare osob pewnie je posiadaja

Nie chce pluginow:

- Factions

- SimpleClans

- xClans

- UltimateClans

- UltimaGuild

- Gildie by Fush

- GUILDS

Dam duzo like :

Opublikowano

Chce jakis plugin na komendy

/zaloz

/rozwiaz

/baza

/powieksz

/zmien

/opis

itp....

Nie trzeba, Znam plugin skript ;3

Opublikowano

Od razu mówię, że serwer na skryptach na 90% nie wypali. Skrypty, w porównaniu do pluginów to syf...

@topic

Nikt Ci nie da takiego pluginu na gildie za free, chyba, ze nie zależy mu na tym pluginie.

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Wiem ze oni maja autorskie pluginy

ale pare osob pewnie je posiadaja

Są one tylko i wyłącznie na tych serwerach a dostęp do nich mają ci, którzy posiadają serwer / programiści. Programiści nie udostępnili by na pewno takowego pluginu ponieważ oni otrzymują za napisanie pluginu haj$, gdyby udostępnili to by im się nie zgadzał.

Mogę ci polecić OpenGuild - plugin grzegorza. (nie wymieniłeś go)

A jak zależy ci na autorskich gildiach - napisz do programisty i wynegocjuj z nim wynagrodzenie (aha, nie będzie to doładowanie za 5 zł ;))

Pozdrawiam ;)

f

Opublikowano

To masz tylko OpenGuilds z tych co nie wymieniłeś xD

Opublikowano

Takiego pluginu  za darmo nie dostaniesz nie ma szans. Tak jak wszyscy polecam OpenGuild albo napisz do programisty (myśle że do 150 zł będzie :D)

Opublikowano

Człowieku! Na prawdę nie jesteś dość dojrzały, aby zrozumieć, że żadna osoba, nie udostępni Ci pluginu, który pisała od podstaw przez kilka miesięcy?

Wyjątkiem jest pare osób, którym nie zależy na pieniądzach (to jest np. plugin OpenGuild)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Człowieku! Na prawdę nie jesteś dość dojrzały, aby zrozumieć, że żadna osoba, nie udostępni Ci pluginu, który pisała od podstaw przez kilka miesięcy?

Wyjątkiem jest pare osób, którym nie zależy na pieniądzach (to jest np. plugin OpenGuild)

Dokładnie, jestem tego samego zdania, czegos takiego nie dostaniesz za free.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Od razu mówię, że serwer na skryptach na 90% nie wypali. Skrypty, w porównaniu do pluginów to syf...

@topic

Nikt Ci nie da takiego pluginu na gildie za free, chyba, ze nie zależy mu na tym pluginie.

Uwielbiam Cię :)

Dlaczego? "Od razu mówię, że serwer na skryptach na 90% nie wypali. Skrypty, w porównaniu do pluginów to syf...".

A co do tematu to OpenGuilds ;)

Opublikowano

@up pluginy i skrypty

pluginy niby lepsze

skrypt <-- sam w sobie niby syf

ale zobacz skript+ <---czy jakoś tak wyjdzie ci plugin zrobiony w skrypcie co macie do skryptów ? że łatwiej się je pisze ?

PS:nie piszcie już po 5 razy OpenGuilds

Nie ma sygnaturki

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam autorski plugin na gildie z TAB listą rankingiem, banowanie gildii i wiele więcej! Pisz na PW lub na skype franio3321

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...