Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Dziewczyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim.. Mam pewien problem. Otóz od  4 miesięcy jestem z dziewczyną  która  jest  modelką . Bardzo podoba mi się lecz nie do końca jestem szczesliwy  z tego zwiazku. Jakby to powiedzieć .. Owszem bardzo mi na niej zależy i miło spędzamy czas ale nie czuje się za bardzo szcześliwy.. Widujemy się rzadko ( matury chyba przez to ) , mieszka 40km od mojej miejscowości ,  mówi  że mnie kocha  , chce ze mną być .. Denerwuje mnie ze tak rzadko się widujemy , piszemy , dzwonimy .   Zna moich rodziców , kilka razy spała. Przez ten cały ,,luz'' w związku poznałem fajną dziewczyną . Narazie tylko piszemy ale  nastawiamy się na spotkanie.. Co mam zrobić ? Wiem głupia sytuacja ale nie wiem co robiić .. Nie chce robić przykrości ani jednej a ni drugiej ( zwłaszcza  Modelce ) 

Opublikowano

jakbym gdzieś to widział już.

taki cytat

'Jeśli kochasz obie kobiety na raz, bądź z tą drugą, bo jeśli naprawdę byś kochał tę pierwszą, nie zakochałbyś się w drugiej'

smutne, ale prawdziwe frędzlu

Opublikowano

Pokicaj i zostaw.  :rolleyes:

Ludzie to mają problemy, poznają dwie laski, a ja nigdy na dobrą trafić nie mogę.   :rolleyes:

8372383248.png
Opublikowano

Korzystaj z życia póki możesz, nie jesteś pewien co do jeden to nie krzywdź jej i daj spokój.

Pokicaj i zostaw.  :rolleyes:

Ludzie to mają problemy, poznają dwie laski, a ja nigdy na dobrą trafić nie mogę.   :rolleyes:

Może dlatego?

• Czas online6 dni 7 minut
Opublikowano

Korzystaj z życia póki możesz, nie jesteś pewien co do jeden to nie krzywdź jej i daj spokój.

Może dlatego?

• Czas online6 dni 7 minut

No co ty. Po ostatnich dwóch laskach stwierdziłem, że lepiej wyjdę jak posiedzę na PC.  :rolleyes:

8372383248.png
Opublikowano

Jak praktycznie pierwszej nie poznałeś i chcesz poznać drugą ale tej drugiej też nie poznałeś to co my mamy do gadania? Chyba że mam za cb wybrać to najpierw bym musiał je poznać

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Temat prowokacja, zresztą zobaczcie jego ostatni temat :D, szybko chłopakowi się chemia w mózgu zmienia ^.^, ledwo co się zakochałeś w jakiejś trzeciej dziewczynie zapomniałeś w tej historii dodać :D

Opublikowano

Jest Kilka opcji :

1.Może trojkacik nie ma to jak dobry trojkacik .

2.Jak modelka to może bd dużo zarabiać i może cię utrzymywac to jest duży plus

3.Zależy ktorą dobrze sie puka

4.Zależy jaki charakter i czy jest obdażona dużymi wdziekami 

5.Chyba że jest ruda jak legenda głosi czym wieksza rdza na dachu tym mokrzej w piwnicy 

6.Ja bym przeciał i zostawił 

Opublikowano

zruchaj pierwsza, zruchaj druga i  na podsawie tego wybierz ktora lepsza  <3. A tak na powaznie to jak masz dziewczyne i jestes nieszczesliwy to ja olej i za druga sie bierz :D zycie jest za krotkie 

PS: ZADROSZCZE CI TAKICH PROBLEMOW :P

Opublikowano

Hej wszystkim.. Mam pewien problem. Otóz od  4 miesięcy jestem z dziewczyną  która  jest  modelką . Bardzo podoba mi się lecz nie do końca jestem szczesliwy  z tego zwiazku. Jakby to powiedzieć .. Owszem bardzo mi na niej zależy i miło spędzamy czas ale nie czuje się za bardzo szcześliwy.. Widujemy się rzadko ( matury chyba przez to ) , mieszka 40km od mojej miejscowości ,  mówi  że mnie kocha  , chce ze mną być .. Denerwuje mnie ze tak rzadko się widujemy , piszemy , dzwonimy .   Zna moich rodziców , kilka razy spała. Przez ten cały ,,luz'' w związku poznałem fajną dziewczyną . Narazie tylko piszemy ale  nastawiamy się na spotkanie.. Co mam zrobić ? Wiem głupia sytuacja ale nie wiem co robiić .. Nie chce robić przykrości ani jednej a ni drugiej ( zwłaszcza  Modelce ) 

Fajnie tak spać kilka razy ^.^

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zależy z którą czujesz się lepiej. Nikt Ci tu nie powie którą masz wybrać, bo nikt nie zna twoich uczuć. Musisz się z tym przespać ( albo z nią  ^_^ ) i dokładnie to przemyśleć. Jak ta modelka mieszka 40 km od Ciebie, to nie wiadomo co i jak. Może mieć kogoś na boku  <_<

Opublikowano

O kurwa, gościu wybiera między 2 zajebistymi dupami, a ja nawet jednej znaleźć nie mogę  -.-

Bier tą drugą, ta modelka to i tak cię w chuj dużo razy zdradza/będzie zdradzać  ;)

Opublikowano

True, ale przynajmniej pieniądze mam. D:

Odnośnie tematu - z takimi pytaniami na forum gejmingowe to niestety Ci się nie udało. Średnia wieku jest tutaj za mała żebyś mógł cokolwiek wywnioskować. Poza tym wydaje mi się trochę, że jesteś bajkopisarzem bo ostatnie tematy w pogaduszkach i twoje historie nie zgadzają się niestety z tymi. :)

Opublikowano

temat troll, żaden dordo na mpc nie pisze wyrazu modelka z dużej litery. 

A to moje propo.

Kup w aptece chloroform, namocz nim jakąś szmatę ( może być od podłogi ), pożycz od ojca saperkę ( lub kup ). Zaproś "Modelkę" na noc, pójdźcie na spacerek ( romantyczny ) do lasu, zapytaj czy ta "aksamitna tkanina wątła jak lilia pachnie arbuzem" przyłóż ją jej do twarzy, przeruchaj, zakop gdzieś, tak 20m od ścieżki starczy. 

Następnego dnia zaproś tą 2 lafiryndę i powtórz czynności. Jak nie wpierdoli ci się CBŚ do domu możesz być z siebie dumny. Pozdrawiam

Opublikowano

Zaproś je obie do domu i trójkącik, ja bym tak zrobił :3

pukaj obie co za problem ;) z 1 sie chodzi inne sie rucha 

Mądre wypowiedzi ludzi z gimbazy.Naprawde jesteście tacy super że szok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...