Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fiora - czemu nie znerfią tego syfu?

SoulsHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedna z najgorszych postaci a ten płacze o nerfa. LOL

sory ziom ale fiorka moze zdjac kazdego w sekunde takie zalety jej pro ulta oraz e i double dasha

Opublikowano

Mam smurfy na niskich ligach i szczerze powiem ,jesteście żałośni ,, nerf malphite , nerf fiora ,nerf shen nerf annie nerf fiora ''

To są najgorsze postacie ( prócz Annie ) jakie mogliście wytypować do nerfowania.

1 CC Vi , Lissandry , Warwicka , 1 stun i dobry focus i to gówno leży l zwykły papier ,a jest meta tanków.

Każdy toper ją zniszczy np. Shyvanna , Renekton , Jax , Trundle

47990292595971448862.png

Opublikowano

@up hahah dojebales. Darek czy fiora to trashowe picki.

Wracając do tematu to z pewnością jeden z najgorszych champow w lidze. Nie będę się rozpisywal bo brązy nie zrozumieją, ale jest wystarczająco dużo itemow które robią kupe z champow bazujących na AA, tym bardziej papierowych.

Opublikowano

BETTER NERF IRELIA

A tak serio to ziomek co ty płaczesz, przecież to zwykły papier jest. Jak nie myślisz grając to się nie dziw, że ona cię składa za każdym razem. Chyba, że idziesz jakimś gównem na topa a potem masz pretensje do ludzi, że padasz xD elo

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

loooooool. Nerf sona bo leczy.

Stun na morde i Fiory nie ma :) Może w low dywizjach (silver w którym jestem) się zda. CVHYBA ŻE GRA ZE MNĄ UEHEUEHEHHEU Stun na jape i elo elo 7 2 0 bronzy nie widza jak jej ograć. To samo z darkiem. 

Opublikowano

ją nerfić po co?   jak się nie nafeeduje to gówno robi a jak ktoś umie ostrożnie grać to co to za problem

Odkrywca
Opublikowano

Daj spokój, podatna na CC'ki. Dostanie stuna i możesz z nią zrobić wszystko.

Opublikowano

no tak pieprzycie o CC'kach na nią a w diamondzie i tak pickują drugą Fiore czyli Master Yi, ktory i tak się feeduje i wygrywa gry. Ciekawe, hmm?

Opublikowano

Mój brat zniszczył Fiorę na topie Soraką...

Raczej Riot nic nie będzie w niej zmieniał do czasu rework'a

Jeśli chcesz żebym ci odpowiedział na pytanie, nie zapomnij zacytować mojego postu lub mnie oznaczyć  :)

Opublikowano

Fiora niszczy system. Jest to moj main na topa. Q + E + W + Q + hity. Ladnie komponuje sie z ultami np amumu, galio, potrafi wtedy zrobic ladny dmg. :)

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Bywalec
Opublikowano

Fiora nie jest taka dobra jak się nie nafeeduje... Ona jest trochę nie w mecie, bo na topa bierze się teraz tanky postacie.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Reworka jej będą robić, do tego jest papierem, jak się nie nafeeduje to jest usselles po użyciu ultimate jeden stun i jej nie ma.

Opublikowano

Hahaha, wystarczy focus i pozamiatane. No ludzie w diamencie pickuja fiorę i jakos wygrywaja gry. Wiec o co kaman? Diament nie wie jak ja zestunowac? 

Ogolem bardzo dobry pick na topa, cholernie mocne early. Late jesli zlapales pare killi jest zabojczy. Adc na q,aa,q, aa nawet bez ulta. 

Opublikowano

Fiora mocna jak sie nafiduje, wystarczy fokus na nia i ma pozamiatane

Jak na każdą inną carry postać........

Postać dobra jak każda inna, jak ktoś umie grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...