Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego nikt ku*** nie gra Cassio?

RadiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam skina do Cassio. Moi koledzy wiedzą że grałem na bolu dlatego posądzają mnie o cheatowanie :C. Jeszcze jakby ludzie grali Cassio nie byłoby źle, ale teraz dobra Cassio = cw -,-

Opublikowano

Kiedy ostatnio grałeś z Cassio? Bo u mnie jak nie było jej w rotacji to grałem tylko raz...

Opublikowano

hahaha grałem z 2 h temu i graqłem z Cassio, ale lama totalna szła :D 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Opublikowano

grają albo z BoL'em = combo w 1sec albo mają "Full Asian Mode" i nakurwiają combosy :P A że bola nie było jakiś czas no to nie grali :D Dzisiaj na rankedzie- Ryze 5/0 na topie, wbijam w niego, a on wszystkie skile i mgnieniu oka :) Napisałem, że banik za BoL'a, a typ "FUCK YOU FUCKING PL KID" itp xD Śmieszne to było :D

Opublikowano

Grałem przed chwila Nefrytowym, miałem 3/4 bo dzieci nafeedowały mf... W ogóle po chuj testuja nowe postacie na draftach... Nie da się grać :c

Opublikowano

Cassio ma prawie wszystko co midlaner powinien mieć. Brakuje jej sustainu z hp bo często musi się wracać lub kupywać duże ilości hp potek.

Ogólnie nie grało się nią bo jest za trudna bo jeden błąd (uderzenie E niezatrutego celu) i leżysz tak naprawdę.

Kilka dni temu grałem sobie prawilny rankedzik jeszcze chyba w plat V i od początku meczu enemy polaczki "oo widze bol" a nawet na linii jeszcze nie byłem xD

Opublikowano

Cassio nie jest mobilna i kontruje ja dzisiejsza meta thats all

Mhm, to według ciebie dużo movement speeda Q to brak mobilności, okej.

System escape też ma - slow, slow i stun ;]

Opublikowano

Cassio nie jest mobilna i kontruje ja dzisiejsza meta thats all

Dojebałeś -.-

Jak masz zeza, to nie moja wina że nie umiesz zatruć enemy, a potem spamować z E.

CHCESZ SCRACKOWANE CW? Ja mam ale nie używam. Wersja najnowsza :P

Opublikowano

Sam gram Cassiopeią, strasznie silna postać, nie gram na żadnym bol'u, wystarczy tylko umiejętne rzucać skillshot'ami i zrobić odpowiedni build. Linię wygrywasz w parę minut. Powiem szczerze, bardzo trudno jest zabić cassio, która ogarnia jak grać i to taką bez bol'a czy jakichkolwiek innych wspomagaczy. Tak, wiem. Mało ludzi nią gra, gdyż wszyscy lecą na łatwiznę ;)

Opublikowano

grają albo z BoL'em = combo w 1sec albo mają "Full Asian Mode" i nakurwiają combosy :P A że bola nie było jakiś czas no to nie grali :D Dzisiaj na rankedzie- Ryze 5/0 na topie, wbijam w niego, a on wszystkie skile i mgnieniu oka :) Napisałem, że banik za BoL'a, a typ "FUCK YOU FUCKING PL KID" itp xD Śmieszne to było :D

Ty jesteś śmieszny. Nie każdy kto wymiata ry zem to juz od razu bol. Pewnie nawet nie uniesz nim combo zrobić i dlatego placzesz :D

Opublikowano

Silver wykrył niewykrywalny skrypt  xD

Nie jest w mecie i tyle, czekam na reworka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...