Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - Brak kluczu

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj sobie chciałem znowu zagrać w GTA 4 ale nie miałem cd-key'a. Ale pomyślałem mam płyte a gra przypisana do mojego konta, a więc  włączam no dobra wszystko się włącza i gdy chce zalogować się do games windows for live to gdy się zaloguję to wyskakuję że muszę podać klucz do tej gry. Niestety, ja klucza nie znam. Próbowałem powiązać social club do tego games for windows a także xbox live. Niestety nic to nie dało. Na social club normalnie wyszukuję że grę mam normalnie tam mam statystyki jak grałem w multi itd.. Będę próbować jeszcze przez program Rockstar Games Social club i przy patchu 1.0.4.0  ponieważ był tam social club i spróbuję się połączyć przez niego może wtedy na live mnie zaloguję. Proszę o pomoc.

Gra jest Oryginalna Na social club na stronie normalnie mi pisze że mam grę a gdy chcę w grze połączyć się przez usługe live to mam podać klucz. Powiązałem live i xbox live do mojego konta social club  gdy powiązywałem to pisało że twój tag został rozpoznany i po chwili pojawiły mi się te statystyki na stronie jak grałem kiedy dołączyłem itd..  Proszę o pomoc.

Opublikowano

I teraz tak nawet jeżeli się loguję to podaję swój email a na dole nawet jeżeli wpiszę byle co to piszę mi że mam podać klcuz tej gry tak jakbym miał na swoim koncie różne hasła.. nawet jeżeli wpiszę hasło bh

Opublikowano

Jeśli kupiłeś grę z tyłu na instrukcji powinien być CD-KEY. Możesz także napisać do supportu Rockstar Games. Innych rad nie mam.

Opublikowano

Pisałem że cd-key się zgubił. Nigdy mnie o to nie prosiło.. Pierwszy raz tak mam. A suport rockstar mi odpisze ?

Gdy wpisze byle co w tym cd-key to okazuje się że to chce pobrać moje dane. Da się to jakoś ominąć ? Może starsza wersja ?

Opublikowano

No nic.. Spróbuje poszukać. Ale na dziś ostatnia szansa taka ze instaluję aktualizacje 1.0.2.0 i spróbuję zalogowac się przez social club ;)

Opublikowano

Aktualizacja nie działa. I teraz tak znam swój cd-key. Gdy loguję się do games for windows live to pokazuje mi że mam podać cd-key mam już tam jakiś podany myślę że to mój gdy klikam wyślij wyskakuje błąd że taki klucz nie istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...