Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prędkość wierzchowca, ustawienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wiem co jest przyczyną cofek wierzchowców. Musze jakoś zmniejszyć prędkość ogólną danego wierzchowca ale w navicat nic to nie daję wiec musze to zrobić jakoś w plikach tego wierzcha tylko nie wiem jaki plik za to odpowiada. Wiecie może gdzie ustawia się prędkosć ?

Opublikowano

Doradzę ci coś. Nie zaśmiecaj tego forum ok? załóż 1 temat i tam zadawaj pytania, bo robisz tu straszny zamęt. Ciągle widzę twoje tematy z problemami...

Co do tematu msa i gr2 mają w sobie prędkość także tam zmień, cofki mogą być od braku folderu w data danego wierzchowca lub zła konfiguracja w tym folderze.

Opublikowano

Jest wiele plików msa a który konkretnie ? Najbardziej podchodzi mi plik run.msa ale on w środku nic ciekawego nie ma.

ScriptType               MotionData

MotionFileName           "d:/ymir work/npc/gryphon/run.gr2"
MotionDuration           1.666667

iddle1.msa

attack_spec.msa

damage.msa

dead.msa

iddle2.msa

run.msa

walk.msa

Opublikowano

Jest wiele plików msa a który konkretnie ? Najbardziej podchodzi mi plik run.msa ale on w środku nic ciekawego nie ma.

ScriptType               MotionData

MotionFileName           "d:/ymir work/npc/gryphon/run.gr2"
MotionDuration           1.666667

iddle1.msa

attack_spec.msa

damage.msa

dead.msa

iddle2.msa

run.msa

walk.msa

Jak się nie zna angielskiego to nie będzie nic ciekawego..

Pozdrawiam cię. Wyjaśniłem ci co i jak więc działaj sam..

Opublikowano

Wyjaśniłeś coś, niby co ? nie rób z siebie nie wiadomo kogo. Powiedziałeś dwa słowa i myślisz że po czyimś  problemie. Tak naprade gówno pomagasz, jak masz tak tu spamić bez sensu to lepiej nie wchodź w moje tematy nq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...