Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego mnie wywala? ;< GladoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż piszę to pytanie bo mnie już wku*wia, to wywalanie na serwerze GladoR... Komputer mam dobry, a wywala na Kanale 1 Całkiem do pulpitu co 2-5 minut/y.. Kogo by to nie wku*wiło.. I mianowicie moje pytanie brzmi a mianowicie 2 pytania.. 

1. Czy też tak macie..?

2. Co mam zrobić by nie wywalało..?

Ps: Dodam że na ch3,ch2,ch4 Nie ma takiego problemu, nie wywala ;0 - Koledzy też mają podobnie, tylko co więcej czasu np co godzinę.

:Legenda:

- Nazwa Servera

- Przekleństwa ( Cenzura )

- Pytania

"PROSZĘ O POMOC, BO WYJEBIE LAPTOPA PRZEZ OKNO ;<"

image.png

Opublikowano

Witam otóż piszę to pytanie bo mnie już wku*wia, to wywalanie na serwerze GladoR... Komputer mam dobry, a wywala na Kanale 1 Całkiem do pulpitu co 2-5 minut/y.. Kogo by to nie wku*wiło.. I mianowicie moje pytanie brzmi a mianowicie 2 pytania.. 

1. Czy też tak macie..?

2. Co mam zrobić by nie wywalało..?

Ps: Dodam że na ch3,ch2,ch4 Nie ma takiego problemu, nie wywala ;0 - Koledzy też mają podobnie, tylko co więcej czasu np co godzinę.

:Legenda:

- Nazwa Servera

- Przekleństwa ( Cenzura )

- Pytania

"PROSZĘ O POMOC, BO WYJEBIE LAPTOPA PRZEZ OKNO ;<"

Pewnie ch1 crashuje, żle coś wgrane czy coś. Poszukaj na forum gladora, newsach może coś będzie pisało a jak nie poczekaj na jakieś info bo na 100% jest to wina serwera jezeli koeldzy maja to samo

Opublikowano

Sprobuj odpalic ze zgodnoscia i jako administrator moze to cos da.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Odpaliłem ze zgodnością, Administratorem odpaliłem, aktualizowało coś przez 30 minut, przez chwilkę było ok a po chwili.. Wywaliło ;]

@DiabloXPL Wgrane źle być nie może bo już reinstalowałem, to samo :P Aaa ;)

Ze Strony Servera 0 Odpowiedzi, jedni mają jedni nie :X

image.png

Opublikowano

Odpaliłem ze zgodnością, Administratorem odpaliłem, aktualizowało coś przez 30 minut, przez chwilkę było ok a po chwili.. Wywaliło ;]

@DiabloXPL Wgrane źle być nie może bo już reinstalowałem, to samo :P

Chodzi mi ze wgrane po stronie serwera w folderze "ch1"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...