Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin pod forum (MyBB)

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to mój pierwszy skin pod MyBB, tworzyłem go szczerze mówiąc jakieś 3 godziny na podstawie skinu Diablo.

Skin nie jest skończony, bo moja znajomość php nie pozwala mi na wyedytowanie go tak, by był taki jaki ja chce, ale może ktoś z Was się wezmie za edycje.

Aczkolwiek z czasem zaczne aktualizować, jeżeli znajde czas.

Specjalne podziękowania dla Wrednej oraz Jemilo za udostępnienie elementów na forum, które mogłem wykorzystać.

ZAKAZ USUWANIA STOPKI

http://www.multiupload.nl/GWHY5YSESP
http://prntscr.com/3i883s
https://www.virustotal.com/pl/file/f9a48b5d855c2c48875da37d09665924a492ab13b251d01748ab939280dba5ed/analysis/1399816373/

Demo:

xxx

SS:

http://prntscr.com/3i892w
http://prntscr.com/3i89an

Aby wgrać skin trzeba:

1. Do FTP do katalogu /forum/admin/images/ wgrać folder z paczki

2. Przez ACP wgrać plik XML

Pozdrawiam ;-)

Opublikowano

super skin, na pewno go wykorzystam  ale nie zbyt podoba mi się to menu kategorii. mam nadzieję że sa co do tego stylu pełne prawa.

Opublikowano

Ładny skin jak na silnik mybb raczej każdy serwer który korzysta z mybb powinien mieć ten skin. Ładny, przejrzysty i miły dla oka ;)

Lajk

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Skin jest mega. Ludzie nie będą jakiś piratów chociaż pobierać,lecz menu jest do dupy ;/ Jakbyś je bardziej rozbudował to by skin nabrał uroku :)

Opublikowano

Harnaś w końcu wykończyłeś tego skina :)

Bardzo ładnie Ci wyszedł.

Prezentuje się na forum astivii równie dobrze :)

Opublikowano

Zajebisty skin :] 

Tylko podziekowac i pogratulowac takiej pracy :P

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Coś w sam raz na biedackiego mentisa.

@AW

Ładny,ale nie wiem,czy nie wrednej.

5_Przezroczyste.png

Jeśli szukasz forum na silniku Invision Power Board,Serwer dedykowanego,czy nawet Strony www pod twój serwer metin2 zapraszam na GG : 47637476

Opublikowano

No no Ładny skin : ) . Widzę że użyłeś tło od Wrednej. Bardzo dobrze pasuje ;)

Wszystkie elementy są gotowe i złożone w jedną całość. Z reszta, stopka mówi swoje.

@up

Ja nie mam nic wspolnego z Mentisem jeżeli cos sugerujesz.

Opublikowano

Skin jest mega. Ludzie nie będą jakiś piratów chociaż pobierać,lecz menu jest do dupy ;/ Jakbyś je bardziej rozbudował to by skin nabrał uroku :)

Dodać kilka opcji to żaden problem. Jeśli chcesz to napisz na gg to zobaczymy co da się zrobić :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Dodać kilka opcji to żaden problem. Jeśli chcesz to napisz na gg to zobaczymy co da się zrobić :)

Nie chodzi mi o opcje. Rozbudować je coś takiego pod IPB jak masz na głównym skinie. Wtedy ten skin byłby piękny :)

Opublikowano

Nie chodzi mi o opcje. Rozbudować je coś takiego pod IPB jak masz na głównym skinie. Wtedy ten skin byłby piękny :)

Uuuu... to trzeba byłoby rozebrać i potem złożyć od nowa połowe skinu.. Radziłbym już wziąć jakiś gotowy styl z tymi "bajerami" i dążyć do upodobnienia do tego skinu :)

nlcEZxg.png

Opublikowano

taki se skin, nic szczególnego

podmienione udostepniane elementy

mybb to najgorszy silnik jaki moze byc moim zdaniem.

Raczej się mylisz uzasadnij dlaczego jest najgorszy ? Jesteś zbyt mainstreamowy żeby używać darmowych silników ? Mybb jest bardzo przyjemny , łatwy w obsłudze nie posiada zbyt wielu exploitow. Co prawda nie ma takich możliwośći jak IPB no ale jest darmowy co dla wielu osób coś znaczy , ale no pewnie najlepiej mieć ipb na nulledzie : <...

@topic

No no nawet nawet wygląda przyjemnie dla oka.Jak ktoś będzie używać mybb pod forum metina to ten skin to na pewno dobre rozwiązanie.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

taki se skin, nic szczególnego

podmienione udostepniane elementy

mybb to najgorszy silnik jaki moze byc moim zdaniem.

Hmm.. dlaczego najgorszy? Dlatego że jest darmowy? Dlatego że nie ma pro elo elo teamu jak IPS?

Są dużo gorsze silniki od MyBB.

Ja powiem tak.. MyBB to jest bardzo dobry silnik który jest ciągle dopracowywany. Za jakiś czas kto wie.. może i będzie dorównywał tym płatnym silnikom. Dałbym ci kilka przykładów for które są na MyBB i wcale nie narzekają lecz nie można udostępniać tu linków do for :x. Fora są bardzo duże ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Hmm.. dlaczego najgorszy? Dlatego że jest darmowy? Dlatego że nie ma pro elo elo teamu jak IPS?

Ja powiem tak.. MyBB to jest bardzo dobry silnik który jest ciągle dopracowywany. Za jakiś czas kto wie.. może i będzie dorównywał tym płatnym silnikom. Dałbym ci kilka przykładów for które są na MyBB i wcale nie narzekają lecz nie można udostępniać tu linków do for :x. Fora są bardzo duże ;)

Ludzie piszą, że mybb ssie bo nie potrafią się nim zająć, a w IPB wszystko jest podane na tacy. Poza tym dobrze wiadomo, że polacy wolą kraść niż brać to co za darmo, dlatego takie opinie :)

Opublikowano

Raczej się mylisz uzasadnij dlaczego jest najgorszy ? Jesteś zbyt mainstreamowy żeby używać darmowych silników ? Mybb jest bardzo przyjemny , łatwy w obsłudze nie posiada zbyt wielu exploitow. Co prawda nie ma takich możliwośći jak IPB no ale jest darmowy co dla wielu osób coś znaczy , ale no pewnie najlepiej mieć ipb na nulledzie : <...

@topic

No no nawet nawet wygląda przyjemnie dla oka.Jak ktoś będzie używać mybb pod forum metina to ten skin to na pewno dobre rozwiązanie.

Czy ja wiem... chyba wolałbym wgrać skin IPB do tego MyBB i to odpowiednio przerobić. A co do MyBB to jest to jeden z najgorszych silników porównując przykładowo do phpBB by Przemo i innych wersji. Też darmowy, a dużo bardziej rozwinięty i stabilniejszy. Do obu są exploity, dlatego IPB niszczy rynek bo jest najbezpieczniejsze, a za bezpieczeństwo się płaci. IPB to inna liga, więc porównywanie go do MyBB to głupota. MyBB można porównywać jedynie z innymi darmowymi wersjami na tle których też źle wypada. Główną wadą są bardzo ograniczone możliwości, zaletą banalność obsługi. Jeśli ktoś ogranicza się do zabawy w panelu admina to może uważać MyBB za "dobry" silnik.

Opublikowano

skąd ja znam ten background? :D

bardzo ładne :) Łap +

:)

Myślę nad zrobieniem skina pod IP.B, tylko to już wyższa szkoła jazdy i wiecej edycji ale może od jutra zaczne coś kombinować.

Opublikowano

:)

Myślę nad zrobieniem skina pod IP.B, tylko to już wyższa szkoła jazdy i wiecej edycji ale może od jutra zaczne coś kombinować.

Radziłbym dopracować tego skina bo jest naprawde spoko. Dodać menu w js. i kilka innych ciekawych opcji. zreszto napisz na gg to ci pokaże kilka fajnych skinów do których można by się było dopasować ;)

Nawet mógłbym pomóc choć mało umiem ale zawsze coś ^^

Czy ja wiem... chyba wolałbym wgrać skin IPB do tego MyBB i to odpowiednio przerobić. A co do MyBB to jest to jeden z najgorszych silników porównując przykładowo do phpBB by Przemo i innych wersji. Też darmowy, a dużo bardziej rozwinięty i stabilniejszy. Do obu są exploity, dlatego IPB niszczy rynek bo jest najbezpieczniejsze, a za bezpieczeństwo się płaci. IPB to inna liga, więc porównywanie go do MyBB to głupota. MyBB można porównywać jedynie z innymi darmowymi wersjami na tle których też źle wypada. Główną wadą są bardzo ograniczone możliwości, zaletą banalność obsługi. Jeśli ktoś ogranicza się do zabawy w panelu admina to może uważać MyBB za "dobry" silnik.

ale zważ na to że ten silnik jest ciągle dopracowywany. ;)

nlcEZxg.png

Opublikowano

Dla mnie ni w pizde ni w oko te MyBB

Ja zawsze propsowałem IPB i dalej będę, wygląda bardziej estetycznie i jest bezpieczniejsze :)

@Inkscape wszystko Ci wytłumaczył

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...