Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy na aurore

danpan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po dłuższej przerwie wróciłem do tibii, ale tak samotnie grac jest okropnie nudno. Gram knightem, aktualnie skilluje 55/55(bije do 70/70) 12 lvl, narazie facc ale jeśli postanowie zostac w tibii na dłużej czyt. ogarnie sie miła ekipe, wbije sie jakies 30 lvle to zakup pacca nie bedzie dla mnie zadnym problemem. Dlatego tez zbieram ludzi do wspolnej gry: expienia/questow/PK na razie na facc z możliwościa późniejszego przejscia na pacc MPCforum.

Moje jedyne wymagania to:

-mikrofon

-instalacje ts3

-glos jako taki zbey nie gryzl bardzo w uszy

-czas do gry w weekendy(mowie o wieczorkach tak 22/23-1/2, nocki czasem, sobota/niedziela rano) oraz czasem w dni powszednie wieczorkami(nie zawsze jest czas, ale tak raz czy dwa w tygodniu wieczorkiem mozna przysiasc)

-brak botowania(wazny wymog, gramy dla wspolnej zabawy, a nie do gonienia za levelem)

Jakiś kanał na teamspeaku ogarne jezeli beda jacyś chętni. Pozdrawiam i zachęcam ;)

Kontakt tu, PW, In game: Zuy Pan Dan (aurora)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...