Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak kasy na cokolwiek(cash/eescrow)

Grynek_Zi0om

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak to jest z tymi walutami ale mając 9000tys Eescrow nie mogę ich wydać.
Poniżej mam cash(niestety 7$) i nie mogę nawet sobie naprawić ekwipunku. Broń mam na 0/100% i większość rzeczy mam +/- na 10% także dalsza gra chyba nie ma jakiegokolwiek sensu.
Wie ktoś jak można zdobyć kasę? albo o co chodzi z tą walutą eescrow?

Opublikowano

Escrow jest dostępne tylko dla użytkowników z kontem Legendary (abonament za $$)

Polecam wydawać cash zaraz po tym jak zdobędziesz maksimum cashu (1500$), nie dopuszczając by przekroczyć tą ilość.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kase dostajesz z zabitych mobkow i wykonywanych misji. dodatkowo czasami dropnie jakis item ktory mozesz sprzedac u vendora na posterunku lub w watchtower. jak sotales bez kasy proponuje udac sie na posterunek eastend i po wyjsciu isc w lewo. masz tam miejsce w ktorym non stop pojawiaja sie przeciwnicy. za zabicie kazdego z nich dostaniesz jakas mala ilosc pieniedzy + moga dropnac jakies slabe itemy ktore sprzedasz pozniej na postrunku (u vendorow zakladka sell).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...