Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hwangi Itp^^

Poncio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam poszukuję klienta na którym można handlować zbrojami Hwang ponieważ podobno jest:)

Pozdro;)

Brak Sygny

Opublikowano

Raczej teraz nie ma takiego serwera wczesniej byly ale pograj sobie na FKYT2 tam hwangi u handalrzy po 200kk wlacz buga na yang i gitara :)

Opublikowano

Na niektórych privach da się handlować Hwang m.in. z eq przeciagasz hwanga na 2 osobe dajesz akcept ona tez daje i po kłopocie

Pomogłem daj + i 5

W Co Aktualnie Gram ?

Counter-Strke

OnlY DeatHRun And CoD

Opublikowano

według mnie to po 1 niema na pl'u hwanguw (tzn. z tego co słyszałem to som hwangi ale majom je tylko GM i z tego co wiem to się z nami nie podzielom chyba że takie pogłoski słyszałem ze sirmamut dostanie za wbicie 99 :]) a po 2 tam prawie każdy ma hwanga jeśli chce ja po tygodniu miałem hwanga na fylongju i lvl 90 :D (tak wogule to miałem całe eq +9) ale po tem znudził mi się

POMOGŁEM DAJ 5 :)

Opublikowano

według mnie to po 1 niema na pl'u hwanguw (tzn. z tego co słyszałem to som hwangi ale majom je tylko GM i z tego co wiem to się z nami nie podzielom chyba że takie pogłoski słyszałem ze sirmamut dostanie za wbicie 99 :]) a po 2 tam prawie każdy ma hwanga jeśli chce ja po tygodniu miałem hwanga na fylongju i lvl 90 :D (tak wogule to miałem całe eq +9) ale po tem znudził mi się

POMOGŁEM DAJ 5 :)

ty sobie ściągnij może słownik2mod, lub mamonauczmnieortografii2mod. w co drugim wyrazię błąd ..

spongebob1.png

Opublikowano

witam poszukuję klienta na którym można handlować zbrojami Hwang ponieważ podobno jest:)

Pozdro;)

Żeby handlować Hwangiem, potrzebujesz clienta Metin2.US

Link:

http://metin2.z8games.com/download.aspx

Wybierasz "Server 1" pobierasz, wklejasz spolszczenie tak jak do PL'a i grasz.

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...