Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Kowal-Hack V3.01

great4fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich userów. Dzisiaj zaprezentuje wam nowego Kowal-Hack'a, który działa na PL'u.

Najważniejszą rzeczą jest to, aby w programie wpisać login i hasło takie samo, na którym jesteście zalogowani w grze.

Program ten działa od +15 lvl'a (testowałem na woju 17 lvl i działało, a na 13 lvl nie), ponieważ w tym momencie

odblokowywana jest ochrona PvP, a co za tym stoi odblokowywują się pliki, które są niezbędne do poprawnego działania aplikacji.

Teraz do rzeczy.

Screen programu:

http://img30.imageshack.us/img30/9498/screenoj.png

Download:

Skan antywiruowy:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/eefafd634ac82040900d9dc15aabc09adb8589e94e2a0be5e0d81d6c34d4cba5-1268826426

Liczę na 5*.

PS.1. Sam go używam i już 4 FMS'y i 1 RIB na +9, a teraz właśnie zrobił lwią na +8 xD.

PS.2. Ulepszył lwią na +9 ^^.

Działa? Daj + lub 5*!

Nie działa? Daj - lub 1*!

Opublikowano

Eww... Nie wierzysz to nie ściągaj. Ten program jest wyłącznie dla ludzi, którzy doceniają czyjąś pracę.

Działa? Daj + lub 5*!

Opublikowano

Autor nie rozmieszaj mnie myslisz ze ktos ci uwierzy 1 Post wiadome po co mamy pisac login i haslo WARN dla tego pana (chyba dziecka)

Opublikowano

Boże. Czemu mi nikt nie wierzy? Nie oceniaj przed ściągnięciem, a może on działa? Pomyśl. Po 1 mam 14 lat, a hack został stworzony przez black0ut'a (typa z www.m%ti%2.pun.%%).

Programik został pochwalony i ukryty dla VIP, a tutaj jest krytykowany ;/. Szkoda. Mogę usunąć download jak chcecie. Pozdro.

Działa? Daj + lub 5*!

Opublikowano

Pytanie, po co trzeba podawać login i hasło?Hahaha dobry jesteś

min636ccc.jpg

Wódka 25zł kieliszki 5zł, spojrzenie matki gdy wracasz do domu, bezcenne.

Opublikowano

Do niczego Cie nie zmuszam.Powiedz mi na czym polega ten hack?

min636ccc.jpg

Opublikowano

Po wpisaniu loginu i hasła (chyba) sprawdza, z jaką postacią jesteś połączony. Jeśli jest to +15 lvl, to automatycznie szuka pliku, który jest niezbędny do poprawnego działania programu.

Potem wysyła cały czas błędne pakiety (Pomyślne ulepszenie) i czasem może wylogować, lecz dzieje się to bardzo rzadko. Reszty nie znam

Działa? Daj + lub 5*!

Opublikowano

po 1 egui.exe to jak mi się zdaje to proces nod'a. Więc nie oskarżaj nie winnych. I liczę na przeprosiny.

Działa? Daj + lub 5*!

Opublikowano

Podejrzane to

min636ccc.jpg

Opublikowano

WIdzę, że nie można na Was polegać. Myślałem że pogratulujecie, że owego znalazłem, a tu mnie besztacie, a szkoda.

Liczę na ludzi o "Miększym" charakterze ^^.

Działa? Daj + lub 5*!

Opublikowano

Moje zdanie to :

WYPIERDALAĆ ZE SPAMEM

Juz ktos powiedział ze to fake to zamknąc to a nie kazdy musi napisać 10000 razy pod rząd że to oszustwo

Po 2 Kowal Hack nie istnieje

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Pewnie wysyła hasło i jeszcze keylogger - dobry keylogger jest NIEWYKRYWALNY przez antywiry - wystarczy np. w AutoIT zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...