Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisałem już o tym ale nikt nie chce pomóc chodzi mi o to ze włączam silka RUSRO przez edxSilkroadLoader3 potem RiBota 1.0.57 kiedy mam wchodze do gry i jak sobie chodzie normalnie nic sie nie dzieje

ale ja dam start bot biega tak z 10 nieraz 30 minut i silkroad się wyłącza bez zadnego dc ani nic poprostu się wyłącza a w Ribocie pisze dc juz probowalem wszystkiego nowe stery stare stery blokada zabezpieczen

stara wersje Ribota i edxSilkroadLoader a nawet juz probowalem tego hardmod prosze o odpowiedz bo wogole nie da sie pograć

Opublikowano

mam identycznie, myślałem że tylko jest w RM tak, ale dziś crasha w takli też dostałem, i nikt nie raczył odpowiedzieć co jest grane...

ale prawdopodobnie może to być problem z grab petem, każdy mój znajomy co ma grab peta ma dc, a ci bez cisną bez końca, więc coś musi być spowodowane w bocie

Opublikowano

dobrze ze chociaz na artemida serwer jest populed bo jak tak wywala co 5 minut to chociaz wbic normalnie mozna ale i tak to juz sie staje meczace bo ciagle trzeba siedziec bo zaraz wywala i nikt nie chce pomóc