Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A rozumiesz to, że iphone nie potrzebuje nie wiadomo jakiej pojemności baterii, żeby długo trzymała, ramu, procesora?

Komu się w chce bawić w romy itd. Szczególnie, że wszystko w iphone już masz na start i nie musisz żadnego gówna wgrywać? ;] 

Pojedynek fanboy'ów rozegrajcie gdzie indziej.

@Top.

Xiaomi MI 3? Poszukaj wersji z Tegrą i będziesz rądzić. TegraZone + Google Play = mega gry.

Opublikowano

A rozumiesz to, że iphone nie potrzebuje nie wiadomo jakiej pojemności baterii, żeby długo trzymała, ramu, procesora?

Komu się w chce bawić w romy itd. Szczególnie, że wszystko w iphone już masz na start i nie musisz żadnego gówna wgrywać? ;] 

Potrzebuje. Gry są coraz bardziej wymagające. za 2 lata sobie nei pograsz na full deatalach na iphonie, a na samsungu chyba tak. Mozesz napisać: no, ale nie kazdy gra, wiec to nie jest potrzebne iphonowi. 

No to po co kupować taki drogi telefon jak nie wlasnie do grania?

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Kto nie miał/ma iphone nie zrozumie z czym ma doczynienia. Pozdro 600

Przedstawiłem już wszystkie argumenty, jakie znam mające przekonać was, że Samsung galaxy S5 jest lepszy od iPhone. Powtorze się jeszcze raz:

w tej cenie telefon sie kupuje, żeby przez dlugi okres czasu grać w bardzo wymgające gry (np. gta sanadreas) , na jak najwiekszych ustawieniach graficznych. Oraz, żeby sama przyjemnosc z grania byla wysoka. Na 4 calowym ekranie zaslaniamy sobie sporą część powierzchni ekranu, wiec to nei ma sensu. Do tego samsung ma lepsze zagęszczenie pikseli na cal. Samsung w tej cenie jest lepszy. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

W sumie typowo do grania a nie użytkowania to może mieć sens. Ale do normalnego użytku bym go nie wziął :)

dla normalnego uzytku nie warto kupować wgl telefonu za 2000 zł. te do 1300-1400 wystarczą.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

dla normalnego uzytku nie warto kupować wgl telefonu za 2000 zł. te do 1300-1400 wystarczą.

Jak już bym miał kupować następny telefon to bym wolał dopłacić te 7stówek i mieć coś z najnowszej serii, żeby go co pol roku nie zmieniac ;]

Opublikowano

Jak już bym miał kupować następny telefon to bym wolał dopłacić te 7stówek i mieć coś z najnowszej serii, żeby go co pol roku nie zmieniac ;]

każdy ma inne wymagania co do telefonu. Jeśli to tylko dzwonienie, pisanie sms, od czasu do czasu jakaś gierka średnio lub nisko wymagająca i przegladanie stron internetowych to taki telefon za 1,3k starczy. Takie jest moje zdanie

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jeżeli już mowa o droższych telefonach, to ja bym wybrał Samsung Galaxy Note 3. Dlaczego? Duża wydajność, ekran oraz dobry aparat. Jakość dźwięku też jest dobra.

iPhone ma swag dobrze zoptymalizowany system, ogólnie też bardzo dobry telefon, ale gdyby miał androida to jego wydajność by spadła i kosztowałby o połowę mniej. Nie mówię też, że Android jest słaby.  Ew. Możesz jeszcze wziąść Xiaomi Mi3 z Tegrą lub HTC One (M8). ...Nie opłaca ci się kupować S5 (małe różnice między S5, a S4) i do tego droższy, dla mnie to po prostu odgrzany kotlet tak jak Xperia Z2.

Według mnie na chwilę obecną zdecydowanie wystarczy Samsung Galaxy S3 albo Sony Xperia Z.

Opublikowano

Spokojnie Panowie, chciałem sięgnąć waszej opinii bo zależy ma dobrym wyborze, ktoś coś wspomniał o HTC one m8 jest on wydajniejszy niz sgs5 i o co chodzi z tymi jego aparatami 5mpx i 4mpx ?

Opublikowano

Spokojnie Panowie, chciałem sięgnąć waszej opinii bo zależy ma dobrym wyborze, ktoś coś wspomniał o HTC one m8 jest on wydajniejszy niz sgs5 i o co chodzi z tymi jego aparatami 5mpx i 4mpx ?

Ma on 2 aparaty z tyłu. Ten główny ma 4mpx. ALe nie sugeruj się tą liczbą. Zdjęcia i tak robi rewelacyjne, bo ma taką technologie, że do tego 4mpx wpada więcej światłą, dzięki czemu zdjęcia są o wiele lepsze, jak je robisz na stucznym oświetleniu. Recenzja:

a tutaj masz pojedynek:

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...