Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasyZone.pl

leper1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leper, jedynym twoim dobrym serwerem, który prowadziłeś z EastWestFM (@_const) był LegendCraft, tam była atmosfera i grało się przyjemnie przy dużej ilości osób. Ale to co prezentujesz tym serwerem, to aż płakać się chce - jedno wielkie dno. Kultura administracji leży. Założę się, że korzystacie ze Skripta, tylko posiadacie skyrpt, w którym jest blokowanie wszelkich komend typu /sk /skript etc. Nie doszukałem się autorskiego pluginu. Dobijając - prezentacja Avaterysa (serwer OverHard). Podsumowując - nie polecam serwera, daj sobie spokój. :-)

Pozdrawiam, Konrad.

Opublikowano

@up

LegendCraft nie należał do EastWest'a i nie prowadził LegendCrafta. Założycielem LC był KelathPL i Ja. Kultura Administracji co masz na myśli ? bo ja niczego nie zauważyłem, nikt nie przeklina, staramy się odpowiadać na pytania, no nie wiem o co chodzi.. Skripta kiedyś używałem, ale stwierdziłem że to gówno.

x

Opublikowano
Skripta kiedyś używałem, ale stwierdziłem że to gówno.

no i prawidłowo ... ;d

Skript to coś dla amatorów ... 

Widzę że serwer ogarnięty , fajny spawn .

Serwer jak najbardziej godny polecenia .

Opublikowano

Szczycicie się autorskimi pluginami a ukrywacie nam komendy by sprawdzić czy jest to prawdą. 

Pozatym ten wasz autroskie plugin na gildie nie jest wasz tak samo jak reszta pluginow .!

Edit Kultura graczy to totalny koszmar, zaczynają obrażać a potem się boją normalnie porozmawiać.

212z9rs.jpg

Opublikowano

Szczycicie się autorskimi pluginami a ukrywacie nam komendy by sprawdzić czy jest to prawdą. 

Pozatym ten wasz autroskie plugin na gildie nie jest wasz tak samo jak reszta pluginow .!

Edit Kultura graczy to totalny koszmar, zaczynają obrażać a potem się boją normalnie porozmawiać.

Według mnie admini to ogarną , bynajmniej powinni...

Serwer Jest dosyć ogarnięty , co prawda jest kilka niedociągnięć ale jak we wszystkich serwerach ...

Opublikowano

Dlaczego serwer off? Jest szansa, że jeszcze będzie działał?

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Dostałem ta wiadomość na PW: 

Serwer został zamknięty z powodu braku graczy - braku zysków

Więc chyba prezentacja do kosza.

0RMbv6e.png

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

!!!!!!!!!!!!!! KLIKNIJ !!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...