Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rage quit :)

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogolnie to tego nienawidze.. jeszcze jak ktos dobrze gra a inni feeduja i wyjdzie to ok... ale wejsc, feednac i pojsc... poezja..

Opublikowano

Rozumiem na normalu(głównie jungli), ale podczas rankeda xD Zakładam, że lee zabił fidla w jego jungli?:P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

@up Podobno od diamond 5-2 jest najgorsze, jeszcze słyszałem, ze silver, braz jest najgorsze, a teraz słyszę, że gold 5-3 jest najgorsze.

@topic Takich ludzi się reportuje i tyle, ale co wy płaczecie, macie taką jedną gre na 10,100 i odrazu trzeba screena dawac?

a11176.jpg

Opublikowano

Buahahah a myślałem, że tylko ja tak mam xDDD

Dostaniesz takich na 0 lp i jak masz małe mmr to spadasz, to samo miałem.

Spadłem z G3 100 lp do G5, już wróciłem do G4 ale sam fakt, że się cofam a nie idę do przodu jest wkurzający

Powodzenia

Opublikowano

na przełomie diamentu mam tak co jakoś 5 mecz, nie wiem czy jest naprawdę sens wrzucania tego, ja to postrzegam jako formę płaczu i litowania się

Opublikowano

Jak jest się gównem to się nie wyjdzie wyżej niż gold, tu ty musisz ciągnąc swój team, żeby wyjść .

btw. Czemu taka słaba farma?

Słaba farma, bo grałem 3vs5 :)

Buahahah a myślałem, że tylko ja tak mam xDDD

Dostaniesz takich na 0 lp i jak masz małe mmr to spadasz, to samo miałem.

Spadłem z G3 100 lp do G5, już wróciłem do G4 ale sam fakt, że się cofam a nie idę do przodu jest wkurzający

Powodzenia

No jak widać :P

Opublikowano

Przez niedzielę dostałem około 6/7 afków do drużyny, w przeciwnej był chyba raz. Nie wiem czy to jakaś plaga czy wina drop hacków..., ale RIOT niech lepiej zacznie działać.

Opublikowano

Przez niedzielę dostałem około 6/7 afków do drużyny, w przeciwnej był chyba raz. Nie wiem czy to jakaś plaga czy wina drop hacków..., ale RIOT niech lepiej zacznie działać.

Za ragequity powinny być permbany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...