Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eurowizja

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedziałem że można oceniać kogoś po tym, czy coś mu się podoba, czy nie. W takim wypadku ty jesteś stulejarzem i prawiczkiem.(Nie obchodzi mnie twoje tłumaczenie, bo ja wole tak jak ty bez żadnych argumentów oceniać).

Polacy najbardziej się spinają o występ faceta przebranego za kobietę. Co wy widzicie w tym złego? Nie rozumiem dlaczego według was on nie powinien wygrać tylko ze względu na wygląd. Jakbym miał wybierać, to co miałoby oglądać moje dziecko nie wybrałbym "słowianek" Donatana, tylko właśnie Conchite. Tylko dlatego że występ polskiego duetu jest powiedziałbym zboczony. Kręci się w około piersi, piersi i piersi. Chyba że to tak miało działać "Przekupmy Europe cyckami". Ale to jest tylko moje zdanie. Tylko nie rozumiem nienawiści do zwycięzcy. :)

Japierdole wole ogladac ladne i zdrowe dziewczyny niz kurwa faceta z brodą.. co w tym swiecie sie porobilo.. ze ludzie wola ogladac to coś, poza tym eurowizja byla ustawiona, bysmy zajeli 4 miejsce ale jury zachcialo sie usunac punkty nam z wysylanych smsów.. żenua.

43976131910427822020.png

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Japierdole wole ogladac ladne i zdrowe dziewczyny niz kurwa faceta z brodą.. co w tym swiecie sie porobilo.. ze ludzie wola ogladac to coś, poza tym eurowizja byla ustawiona, bysmy zajeli 4 miejsce ale jury zachcialo sie usunac punkty nam z wysylanych smsów.. żenua.

To że ty wolisz oglądać "ładne i zdrowe dziewczyny" nikogo nie obchodzi. Bo tam nie ma się liczyć wygląd, tylko głos. I oto chodziło z Conchitą, miał pokazać że mimo tego iż wyglądał jak wyglądał może wygrać Eurowizje swoim głosem. (Tak, twierdzę że utwór polaków był bardzo słaby)

Co do "ustawionej Eurowizji", zapoznaj się z systemem punktacji. Dla jury się nie spodobało, więc od nich dostaliśmy 0 pkt, w systemie 50/50, już mamy szanse na tylko 50% maksymalnej liczby punktów z 1 kraju, a krajów w których jury dało nam 0 pkt były chyba 2 albo 3. Nie pamiętam dokładnie.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Ja pierdole co to w ogóle za tekst jest nie umiesz się normalnie wysławiać? A skoro już musisz używać takich słów to pisz je chociaż poprawnie twoja wypowiedź to ponad 50% błędy ortograficzne więc podejrzewam że jesteś jeszcze w gimnazjum lub podstawówce. Skoro nie chciałeś go oglądać to podczas jego występu mogłeś sobie przełączyć na coś innego a nie oglądać komentować jakie to straszne a potem wypowiadać się o tym na forum .

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...