Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery i drop dobrych rzeczy

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powróciłem do Metina dla beki. I mam pytania. Gdzie są stare serwery? (chodzi mi o np Twierdzę s4 i inne). Drugie pytanie to na jakich levelach gdzie najlepiej expić i dropić? Na razie mam 10-11 lv. I jeszcze opcjonalne pytanie czy za bota na samo expienie i łowienie ryb można wyłapać bana? Czy jest duże prawdopodobieństwo?

Opublikowano

@up konkret odpowiedzi widzę.
Było łączenie serwerów wszystko jest w sumie opisane na stronie metina po zalogowaniu na twoje konto.
35-metki m2 a jak zrobisz dobre eq możesz próbować metki na pustyni. 55 sohan/pustynia/ metki i trudny loch. Z twoim lvl możesz skoczyć na imha.
Powiem ci tak za bota można prawdopodob jest spore ale ja np. boce i łowię na fb od miecha i nic zero bana :> tylko trzeba być rozsądnym i nie siedzieć na fb 48 h czy coś :p

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Czyli jak np na noc bym zostawił fb gdzieś daleko od miasta to małe prawdopodobieństwo jest, że dostane bana? Mam nadzieję, że inne osoby się wypowiedzą na temat fb. :)

Opublikowano

Nie ważne czy blisko czy daleko od miasta-szansa na bana za fb jest spora. Tym bardziej, że chcesz zostawić bota na całą noc . Wystarczy, że nie odpiszesz GMowi i leci banik (musisz patrzeć na komputer i go pilnować aby tego uniknąć) ;>

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Nie zostawiaj bota na noc co to na pewno nie, ja robię tak, że jak gdzieś wychodzę odpalam fb zostawiam żeby wylogował się po 2 godzinach czasem jest dużo małży no a czasem pucha ale lepsze to niż nic :>

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

Czyli jak np na noc bym zostawił fb gdzieś daleko od miasta to małe prawdopodobieństwo jest, że dostane bana? Mam nadzieję, że inne osoby się wypowiedzą na temat fb. :)

Nie ważne czy w m1 czy w m2 zostawisz bota jak masz dostać bana z automatu to wszędzie Cie wyłapie :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na fishbocie można jechać... Wystarczy mieć wykrywacz gm (jedna z funkcji kamermoda) i jest gicior. Co do zarobku zapraszam tu: http://www.mpcforum.pl/topic/1197048-najlepszy-zarobek-na-metin2pl/

Wykrywacz GM gówno daje za przeproszeniem. I tak bana dostaniesz i tak, na FB opłaca się ale z rozsądkiem, tzn łowić na FB ale siedzieć przy kompie.

Co do bana to zależy od farta, niektórzy dostana bana po tygodni inni zaś po godzinie,

Opublikowano

Lol . nigdy na noc nie zostawiaj . ja fisha mam wlaczanego jak robie sb lekcje np i obserwuje co sie dzieje . w innym wypadku nie..

Opublikowano

Na starych serwerach cheaterów Gm'y od razu wykrywają więc kompletnie nie odpłaca się stawiać na nockę fb a nawet w dzień jeśli będziesz przy kompie to chwila nieuwagi i banik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...