Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Jak dodać GM na dedyku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czytalem cos, ze hamachi trzeba zainstalowac na dedyku, ale nie znalazlem nic konkretnego. Moze ktos opisac co i jak albo dac linka do TuT'a ? ( GM z zmiennym IP oczywiscie )

x

Opublikowano

videotut nie dziala, nie ma juz filmu na yt

Tak, ale co mam w gmhost wpisac? jak GM ma zmienne IP? a jak tam nic nie dodam, to niby pokazuje znaczek GM nad glowa, ale nie moge wpisac komend ( wyswietlaja sie na czacie poprostu np. /i 15

x

Opublikowano

videotut nie dziala - 

Tak, ale co mam w gmhost wpisac? jak GM ma zmienne IP? a jak tam nic nie dodam, to niby pokazuje znaczek GM nad glowa, ale nie moge wpisac komend ( wyswietlaja sie na czacie poprostu np. /i 15

game 34k?

Opublikowano

videotut nie dziala, nie ma juz filmu na yt

też tak raz miałem wystarczy że dodasz przed nickiem " [GA] " " [HA] " [GM] " i wszystko bedzie działało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...