Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gm moze sie teleportowac do gracza podczas robienia dungeonu?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy gm moze sie teleportowac do gracza podczas robienia dungeonu? Dodam że jestem z gildia na prywatnym WH/Katakumbach, moze nas sprawdzic teleportujac sie do kogos?

Lub np. stac w jakims miejscu na dungeonie, np gdy nas tepnie na 3 pietro na inv, i sprawdzac graczy ktorzy cheatuja?

Opublikowano

Na przykładzie DT - jeśli GM tepnie się do osoby która jest na 2/3+ piętrze - przeniesie go na parter lub przed DT (już nie pamiętam).
Do konkretnej osoby w dungu raczej go nie przeniesie.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Oczywiscie, ze moze sie teleportowac do danego graczy, np w celach sprawdzenia go.

@ Edit

LuL ?

Ostatnio stawialem server i jakos sie teplem na ktores pietro DT do kumpla

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Oczywiscie, ze moze sie teleportowac do danego graczy, np w celach sprawdzenia go.

@ Edit

LuL ?

Ostatnio stawialem server i jakos sie teplem na ktores pietro DT do kumpla

Nie wiem jakim cudem.

Opublikowano

Na virtualmt2 gm ma  mozliwość teleportowania sie na kazdy dungeon

Na dungeon idziesz na tak jakby "osobną" mapę, na którą teleportuje Cię indywidualnie (lub z grupą).

Nie wiem o czym piszesz.

Opublikowano

Na dungeon idziesz na tak jakby "osobną" mapę, na którą teleportuje Cię indywidualnie (lub z grupą).

Nie wiem o czym piszesz.

Chwali się.

@Top

To zależy od umiejętności administratora, standardowo nie można, trzeba zrobić funkcję.

Opublikowano

Nie wiem o czym piszesz.

Wiec dlaczego widzialem jak ludzie dostaja bany podczas gdy byli na dungeonie ?

GM ma mozliwosc teleportowania sie do gracza niezaleznie od miejsca. Ile razy tak bylo gdy jakis GM sie tepal do mnie i mnie wyrzucal z DT ( ostatnio jakis server ) bo sprawdzal bugi. Mozna wszystko.

1386175744-U112610.png
Opublikowano

GM ma mozliwosc teleportowania sie do gracza niezaleznie od miejsca. Ile razy tak bylo gdy jakis GM sie tepal do mnie i mnie wyrzucal z DT ( ostatnio jakis server ) bo sprawdzal bugi. Mozna wszystko.

Postaw sobie serwer, idź jedną postacią na dt, wpisz /warp Nick i dopiero coś pisz. To zależy od umiejętności.

Opublikowano

Na game 89/34 na pewno "od tak" takiej rzeczy się zrobić nie da.

Może wyrzucił Cię, bo wszedł sobie na Twoje DT na /inv i po prostu siedział obok Ciebie?

Opublikowano

Nie wiem o czym piszesz.

Nie rozumiesz, zerknij sobie na filmik i prawy dolny róg ekranu

sygnatura3k.png

Opublikowano

To jest przerobione DT pod jakiś podobny dung.

Może tam wbudował sobie tryb obserwatora i przerobił quest, że na każdą wyprawę wchodzi jak na wojny gildii.

Opublikowano

Nie widać tutaj, że teleportował się do osoby w dungeonie. Mógł za tą postacią iść od początku na niewidocznym.

Opublikowano

Nie widać tutaj, że teleportował się do osoby w dungeonie. Mógł za tą postacią iść od początku na niewidocznym.

Tak widze poruszyliscie temat virtuala to moze ja rowniez sie wypowiem.

Wylogowalo mi buffa na zaginionej krainie v2.Poprosilem GA,przeniosl sie do mnie a pozniej teleportowal 2 postac dzieki czemu moglem ukonczyc dungeon.

Tak wiec doinformuj sie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wypowiem się posługując się przykładem z Ethandia.pl. Na tamtym serwerze, jeśli GM przeniesie się do gracza, który przykładowo jest na DT, to zależnie od piętra, na którym się znajduje, GM zostaje wyrzucony z DT, jak tylko się przeniesie do gracza lub lekko się buguje (pojawia się w rogu mapy) w Dolinie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Uczeń
Opublikowano

Pamiętam na kiedyś na jakimś Privie byłem na Dt byłem tam sam na 6 piętrze pojawił się jakiś gostek z shinsoo :D Kompletnie nie wiem skąd on się tam znalazł zapytałem jak to zrobił , ale logną bodajże było to na DragonMT2

A nawet na Senthi robiłem z znajomym DC i na piętrze na którym się expi pojawił się jakiś szamek no i oczywiście postanowił rozbić metka ,aby kontynuować dungedon . Nawet nie mieliśmy go w PT

Niestety Senthia teraz off i forum.forgame.pl również off

Opublikowano

Pamiętam na kiedyś na jakimś Privie byłem na Dt byłem tam sam na 6 piętrze pojawił się jakiś gostek z shinsoo :D Kompletnie nie wiem skąd on się tam znalazł zapytałem jak to zrobił , ale logną bodajże było to na DragonMT2

zrobił winde ; ) Sam czesto tak robie na priwach

Wg. mnie gm moze sie tepac.

Opublikowano

Jeżeli nie przerobisz odpowiednio questa to nie ma możliwości :) testowane. Trzeba dodać odpowiednie opcje, ale na wiekszosci serwerow - GM po teleportowaniu do Cb na DT zostaje po prostu wywalony.

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...