Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fujitsu-Siemens SCALEO P

Sensitive™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca mi się kupić taki komputer za kwotę 180 zł ?

(Fujitsu-Siemens  SCALEO P [Vista Home Premium SP2])

"Komputer jest wyposażony w procesor AMD Athlon 64 3000+, radiator CoolerMaster. 1 GB pamięci RAM DDR (2x512MB) renomowanej firmy KINGSTON, dysk HDD 160 GB SATA sprawny, sprawdzony programem HDTune. Nagrywarka DVDRAM, karta graficzna na PCI-Express Radeon (karta z chłodzeniem pasywnym - bezgłośna) renomowanej firmy PowerColor zaopatrzona jest w dwa złącza DVI (do karty jest przejściówka na zwykły monitor). W komputerze zainstalowany jest uniwersalny czytnik kart pamięci (MS, CF/MD, SD/MMC, SM), port Fire-Wire, karta muzyczna 5.1 z wyjściem optycznym oraz zintegrowana karta sieciowa.
Płyta główna jest standardowych wymiarów miniATX i o standardowym rozstawie elementów, producentem płyty jest firma GIGABYTE (nie jest to żaden wynalazek jak np. w modelu ESPRIMO).
Dodatkowo na płycie głównej jest jeszcze jedna karta graficzna zintegrowana"

Czy pójdą mi takie gry jak :
WarRock
Minecraft

Potrzebuje tani komputer tylko do 2 gier.

Więc proszę nie pisac "lepiej zainwestować np. 500 zł na taki i taki komputer"

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

Dodam też ,że za każdą odpowiedź która mnie naprowadzi , dam lajka ^.^

1391501805-U179206.gif

1 kliknięcie to spalenie 1.42 kalorii, ale klikając Lubię to magicznym sposobem nie spalasz nicspróbuj na moim poście !

Opublikowano

@wakc34

Postaram się napisać zaraz tu więcej info :)

Możesz mi jeszcze powiedzieć czy udźwignie mi gre typu WarRock / Minecraft ?

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

@wakc34

Postaram się napisać zaraz tu więcej info :)

Możesz mi jeszcze powiedzieć czy udźwignie mi gre typu WarRock / Minecraft ?

Bez grafiki nic nie powiem na 100%

1378331621-U719057.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

/refresh

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

refresh

1391501805-U179206.gif

Opublikowano

Jak chcesz grać w minecrafta to sobie odpuść za mało RAM'u przede wszystkim... 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam jeszcze pytanko , czy dało by się dokupić RAM i jakoś wmontować ? Jestem zielony w sprawach komputerowych.

1391501805-U179206.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...