Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 się... zepsuł?

Klucznik 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Otóż ostatnio grając na konsoli, gra mi się zacięła. Oczywiście zresetowałem play'a. Niestety, nie rozwiązało to mojego problemu. Więc wyjąłem i włożyłem płytę jeszcze raz. Konsola w ogóle nie czytała jej i "wydawała" taki głos, jak by chciała "wypluć" płytę. Zrobiłem tak jeszcze kilka razy, ale nie przynosiło to oczekiwanych skutków. Na następny dzień sytuacja powtórzyła się od początku dokładnie tak samo. Na kolejny dzień, gry już nawet na chwilę nie dało się uruchomić. 

Dla leniwych: moja konsola nie czyta płyt i wydaje dźwięk, jak by chciała "wypluć" ją.

Jbc. Mam wersję Slim. Nie Super Slim. Czytałem, że może być to problem lasera. Jest inna możliwość? Oczywiście resetowałem i aktualizowałem konsolę.

Opublikowano

Prawdopodobnie uwalony jest napęd, jeśli konsola jest na gwarancji to ją oddaj, jeśli już po gwarancji to szukaj w mieście serwisów, które naprawiają konsolę. Oczywiście najlepiej takie serwisy gdzie diagnostyka jest darmowa.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie uwalony jest napęd, jeśli konsola jest na gwarancji to ją oddaj, jeśli już po gwarancji to szukaj w mieście serwisów, które naprawiają konsolę. Oczywiście najlepiej takie serwisy gdzie diagnostyka jest darmowa.

Nic z systemem?

Dobra, dzięki za pomoc. Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...