Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a mianowicie po uruchomieniu instalki sciaganej z oficjalnej strony juz po raz 2 wyskakuje mi blad :

"This is a client file that can be used after the Legend 5.0 Heroes of Alexandria update. Users who wish to log into the game quickly on the dau of Legend 5.0 Heroes of Aleksadria update, please keep the client file until the day of Legend 5.0 Heroes of Aleksandria update and use it on the very day"

i moje pytanie jest takie czy ktos jeszcze ma taki problem a moze ktos zna rozwiazanie mojego problemu prosze o pomoc z gory dziekuje :)

ec5c717098b4fa95.pngwiewuj8.png

Gra jest dla ludzi, a nie ludzie dla gry. Pamietaj

Opublikowano

probowalem nie raz nic z tego nie idzie i nie wiem co jest grane i czego to moze byc wina ;p

Chcialem dodac ze posiadam win7 ultimate 64bity ale nie sadze ze to wina systemu

Opublikowano

Wiesz co... a mi się wydaję, że to właśnie wina systemu... ja mam Win 7 też mi nie działa kumple tak samo na forach ludzie piszą, że na 7 też im nie chodzi.... Ja mam to w dupie nie bd instalować XP, żeby sobie z n00bami i botami pograć...

Opublikowano

To w takim razie czy mogl bym prosic o wrzucenie zainstalowanego sro na jakis serwer np. rapidshare albo hotfile oczywiscie dam 5

Opublikowano

nie dziala, jedynym rozwiazaniem jest sciagniecie zainstalowanego silka z tego co wyczytalem z innych forum :(