Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LavaCubePL

EFCEBE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cóż, nie lubię przeważnie takich serwerów, ale myślę, że ten będzie tym wyjątkowym. Z niecierpliwością czekam na start :3

mysle ze bedzie on wyjatkowy :) nie wiele serverow ma tak dobrze skonfigurowane pluginy + orginalne pomysly :)

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mysle ze bedzie on wyjatkowy :) nie wiele serverow ma tak dobrze skonfigurowane pluginy + orginalne pomysly :)

Licze na to! Odpal to ziomeczku bo od 16 czekam ;d

Opublikowano

Licze na to! Odpal to ziomeczku bo od 16 czekam ;d

Hehehe wiem wiem ale smieszna sytuacja bo wlascicielowi servera wolno internet chodzi i biegnie do Babci na internet aby odpalic server hahahaha.

MQpg.png

Opublikowano

Hehehe wiem wiem ale smieszna sytuacja bo wlascicielowi servera wolno internet chodzi i biegnie do Babci na internet aby odpalic server hahahaha.

No to z werwą ;d

Opublikowano

Widać ekipa się opóźnia... Można wiedzieć, czy dziś się wykopie parę diaxów? ;)

Tak dasz rade wykopac dasz rade :D:D sprawdzamy czy wszystko dziala i mozemy startowac! :D

MQpg.png

Opublikowano

Tak dasz rade wykopac dasz rade :D:D sprawdzamy czy wszystko dziala i mozemy startowac! :D

No to gites wejdz na ts3! Bo mam sprawe chce ustawić ts! Pomoge wam bo i tak sie nudze!

Widać ekipa się opóźnia... Można wiedzieć, czy dziś się wykopie parę diaxów? ;)

Masz ekipe czy sam grasz bo jak cos to zapraszam na ts.lavacube.pl TFNN jestesmy i jak jestes ogar to można pograć ;d

Opublikowano

No to gites wejdz na ts3! Bo mam sprawe chce ustawić ts! Pomoge wam bo i tak sie nudze!

Masz ekipe czy sam grasz bo jak cos to zapraszam na ts.lavacube.pl TFNN jestesmy i jak jestes ogar to można pograć ;d

Mamy kolejne bledy Przepraszam wszystkich ktorzy czekali na server server wystartuje Moze dzis Moze jutro.

Postawcie sie w mojej sytuacji to nie jest latwe. Przepraszamy,

MQpg.png

Opublikowano

Mamy kolejne bledy Przepraszam wszystkich ktorzy czekali na server server wystartuje Moze dzis Moze jutro.

Postawcie sie w mojej sytuacji to nie jest latwe. Przepraszamy,

Dobra to zrob jedna rzecz dla mnie wejdz na ts i daj mi range jakas to zrobie all ts kanaly itp dobra bo sie nudze! A jaki problem może pomoge?

Opublikowano

Dobra to zrob jedna rzecz dla mnie wejdz na ts i daj mi range jakas to zrobie all ts kanaly itp dobra bo sie nudze! A jaki problem może pomoge?

zaraz wejde na teamspeaka tylko koncze rozmowe z wlascicielem.

MQpg.png

Opublikowano

server zostal wlaczany!!!!!

MQpg.png

Opublikowano

Serwer dosyć spoko jedyny minus to cofki , 5 razy kopię ten sam stone

to sie zmieni, konkurencja stara sie nas wyliminowac ale im sie nie uda :)

MQpg.png

Opublikowano

server dziala juz bez lagow :):)

MQpg.png

Opublikowano

Przydałoby się więcej wspomnieć o serwerze. Fajnie, że macie autorskie pluginy. To znaczy, że serwer oferuje coś nowego. Warto jednak wspomnieć conieco o mechanice i co te pluginy będą dawać.

AVERNUS MINECRAFT RPG - SZUKAJ NAS W GOOGLE

28kht7s.png

Opublikowano

Przydałoby się więcej wspomnieć o serwerze. Fajnie, że macie autorskie pluginy. To znaczy, że serwer oferuje coś nowego. Warto jednak wspomnieć conieco o mechanice i co te pluginy będą dawać.

Dobry pomysl :) jutro postaram sie cos dopisac ciekawego na temat servera :) 

MQpg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...