Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jarofujaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano forumowicze !

Otóż postanowiłem sięgnąć po Waszą pomoc, gdyż wielcy panowie z pomocy technicznej EA nie raczą odpowiedzieć.

Problem tak jak widzicie występuje w grze Fifa World na Origin.

Otóż borykam się z tym dziwnym zjawiskiem od początku tygodnia i dopiero wczoraj wieczorem jakimś cudem udało mi się wejść do gry i rozegrać kilka meczów - myślałem, że już po problemie lecz niestety nie.

Dziś rano próbowałem znów pograć w fifę, lecz znów wdał się ten sam problem, więc do rzeczy : 

Odpalam Origin, loguje się, włączam fifę - pojawia się messi, ładowanie w lewym dolnym rogu i po kilkunastu sekundach czarny ekran.

Wygląda to mniej więcej tak samo jak na tym filmiku :

O wymaganiach sprzętowych nie mamy co rozmawiać, mój sprzęt to Asus R510L - nowo zakupiony w tamtym tygodniu laptop, który bez żadnych problemów, na najwyższych wymaganiach odpala Battlefielda 4.

(Dodam, że system operacyjny do Windows 8 ) + Używam dodatkowo programu zabezpieczającego COMODO.

Wielu pisało by konto użytkownika nie miało w nazwie polskich liter - zrobione

Zaktualizowane sterowniki karty graficznej - zrobione

Odpalanie przez administratora - zrobione

Odpalanie w piaskownicy COMODO - zrobione

Liczę na Waszą pomoc.

P.S Bardzo zależy mi by grać w tę fifę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam dokładni taki sam problem, dodam że robiłem formata, przed formatem wszystko działało poprawnie, po formacie mam ten błąd, prawdopodobnie brakuje jakiegos skladnika ktory trzeba zainstalwoac tylko jakiego ? Jeżeli ktoś zna rozwiązanie, prosiłbym o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...