Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na ProMT2

Davi9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka :)

Mam pytanko, jak zarobić na promt2? Sprawdzałem ten poradnik o 5 sposobach na zarobek, ale są jeszcze jakieś inne sposoby na zarobienie na eq z IS? Dropiłem z rękawiczką z 20 minut te eq na 30 lv i ani 1 broń mi nie dropła -.-

Opublikowano

Poradniki z 2011 roku obecnie do niczego się nie nadają, jeśli chodzi o zarobek na tym serwerze, ponieważ zaszło wiele zmian od tamtego czasu.

Metody opisane we wspomnianym przez Ciebie poradniku są najbardziej efektywne. Polecam dropić wachlarze na 50/55, lecą dosyć szybko i są sporo warte.

A jeśli chodzi o bronie na 30lv - w cenie jest obecnie jedynie antyk. Riby ostatnio bardzo potaniały, sama mam 3 albo 4 wydropione i nikt ich nie chce kupić. A czystego antyka sprzedasz szybko za 1 zeusa.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Poradniki z 2011 roku obecnie do niczego się nie nadają, jeśli chodzi o zarobek na tym serwerze, ponieważ zaszło wiele zmian od tamtego czasu.

Metody opisane we wspomnianym przez Ciebie poradniku są najbardziej efektywne. Polecam dropić wachlarze na 50/55, lecą dosyć szybko i są sporo warte.

Weteran promt2.

Kiedyś za naszych czasow naj cenniejsze byly bronie na 30 poziom. Bronie z ox oraz tak jak mowila weteranka wachlarze.

54010287442563618639.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...