Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop po rundzie

mikaele94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, 

tak się zastanawiałem czy po zwykłym wygranym meczu może nam dropnąć np. AWP asiimov lub coś o większej wartości niż 0,10 euro?

Opublikowano

AWP Asiimov nie, ale dropią czasami bardziej wartościowe rzeczy niż te za 0,10 euro :3

Opublikowano

Tak, może [chodzi o jakość].

Z lepszych skinów, włącznie ze stattrackami nic ci nie dropnie, chyba, że ak47 black laminate.

Opublikowano

Dropia zwykle rzeczy takie slabe. Stat trak assimov , noze i te lepsze i drozsze leca ze skrzynek. Niby tam jakas podobno szansa jest 0,0001 % ze dropnie assimov na koniec rundy xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Coś co jest sporo warte i może ci dropnąć to M4A1-S Nitro, AK-47 Black Laminate albo AWP Viper. Znalazło by się coś jeszcze, co jest trochę warte ale raczej nie będą przekraczać granicy 2 euro. Stattraki, assimovy, redline wszystko to dropi TYLKO ZE SKRZYŃ!

Opublikowano

Najdroższy skin atm, który można dropnąć po meczu, to ak black laminate, emerald dragon i p250 franklin chyba ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

nie wiem jak to jest zrobione ja przez tydzien nie droplem nic a dzis mi polecialo AK-47 | kolory dzungi (lekko używana) Operation Phoenix case i Hustman case ta nowa a przez ostatnie 6-7 dni nic mi nie dropilo a rozegralem po 7-8 meczy dziennie z czego max 1 mecz przegrany

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

nie wiem jak to jest zrobione ja przez tydzien nie droplem nic a dzis mi polecialo AK-47 | kolory dzungi (lekko używana) Operation Phoenix case i Hustman case ta nowa a przez ostatnie 6-7 dni nic mi nie dropilo a rozegralem po 7-8 meczy dziennie z czego max 1 mecz przegrany

Bo masz limit 2 skrzynki i 2 skiny na tydzień, dlatego przez 6-7 dni ci nic nie leciało ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Bo masz limit 2 skrzynki i 2 skiny na tydzień, dlatego przez 6-7 dni ci nic nie leciało ;)

Dokładnie a z opercja 4 skrzynki i 4 skiny chyba xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mi wczoraj wyleciał ak emerald warty 10€...

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Opłaca się sprzedawać te skiny i skrzynki?

Sam nie wiem, na razie sprzedaje te skrzynki, bo nie zamierzam kluczy kupować.

Na jednej stonce znalazłem:

Valve nałożyło limity na wypadanie broni (co ma logiczny sens). Limit dzienny wynosi ~3 (skiny lub skrzynki), natomiast tygodniowy ~6.

W poniedziałek zaczyna się nowy limit?

Opublikowano

Opłaca się sprzedawać te skiny i skrzynki?

Sam nie wiem, na razie sprzedaje te skrzynki, bo nie zamierzam kluczy kupować.

Na jednej stonce znalazłem:

Valve nałożyło limity na wypadanie broni (co ma logiczny sens). Limit dzienny wynosi ~3 (skiny lub skrzynki), natomiast tygodniowy ~6.

W poniedziałek zaczyna się nowy limit?

Nie limit nie ma okreslanego czasu. To jest jak ty wykorzystasz

"Upadli powstaną"

Pasjonat
Opublikowano

Jest kilka deagli drogich które dropią ale najdroższy jest glock fade z kolekcji assault - chodzi 50/60 €

.

Opublikowano

Jest kilka deagli drogich które dropią ale najdroższy jest glock fade z kolekcji assault - chodzi 50/60 €

O właśnie dobrze że mi przypomniałeś. Te kolekcje, jak np. assault którą wymieniłeś, mówią nam na jakich mapach dropi dana skórka? W tym przypadku fade dropi tylko na assault?

Opublikowano

Dropia zwykle rzeczy takie slabe. Stat trak assimov , noze i te lepsze i drozsze leca ze skrzynek. Niby tam jakas podobno szansa jest 0,0001 % ze dropnie assimov na koniec rundy xD

Po chuj kłamiesz -.- Nie ma takiej opcji.

Dodam, że warto kupić parę broni za 0,01 i zrobić kontrakt bo assimova można zgarnąć.

Opublikowano

Dodam, że warto kupić parę broni za 0,01 i zrobić kontrakt bo assimova można zgarnąć.

Kiedyś gdzieś na filmiku usłyszałem że broń, którą dostajemy w zamian z kontrakt, zależy od naszej rangi. Ale nie wiem ile jest w tym prawdy.

Opublikowano

Kiedyś gdzieś na filmiku usłyszałem że broń, którą dostajemy w zamian z kontrakt, zależy od naszej rangi. Ale nie wiem ile jest w tym prawdy.

To też fake, wymiana jest losowa.

Opublikowano

taniej jest kupić asiimova. Bronie potrzebne do wytworzenia asiimova kosztują ok 55 euro ( 5,5 e sztuka ). Shity za 0,03 euro dadzą shit za 0,04 euro. Nie opłaca się kupować broni do kontraktów, bo np oprócz takiego asiimova możemy dostać ( o ile się nie mylę ) aug kameleona wartego 5 euro

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...