Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio mam mały problem z internetem a mianowicie : Co kilkanaście sekund sprawdzając pingi na komputerze mam " upłynął limit czasu żądania" jest to zazwyczaj jednorazowy komunikat, ale czasami jest taki z 2 lub 3 razy pod rząd . Pingi są praktycznie ciągle dobre . Tylko np podczas grania jak jest przez chwile ten komunikat to mam wielkiego laga na jakieś 3 sekundy i później jest normalnie . Mam tak w bf4 i w fifie 14 ( Innych gier nie testowałem ) . Da się to jakoś zrobić aby nie pojawiał się taki komunikat ?

Internet mam radiowy w dzień 4Mb/s a w nocy 6Mb/s . Ogólnie nie mam zastrzeżeń do internetu ale denerwuje mnie ten krótki lag .

Odinstalowałem już antywirusy i wyłączyłem zapore i to nic nie dało . Sprawdzałem również po kablu i jest tak samo ;/

Daje lajki za odp ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Jeśli masz internet radiowy to jest on tego przyczyną. Jedyne co możesz zrobić to próbować lepiej ustawić antenę by był mocniejszy sygnał.

Ale i tak przy internecie radiowym będzie się to pojawiać i z tym nic nie zrobisz. Oczywiście prócz zmiany internetu na kablowy.

Opublikowano

Ok, rozumiem . Niestety u mnie nie pójdzie inny internet .. A mieszkam w centrum miasta.

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...