Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosjanie na historykach

kubuteq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wczraj gram zsrr i patrzac po samootach kazdy posiada mala ilosc amunicji jak to wyglada na grach historycznych idzie jakos pograc nimi?

Opublikowano

Jak umiesz celować. Z jednej strony mało amunicji, z drugiej strony przekokszone uzbrojenie, więc kilka celnych pocisków dyskwalifikuje wroga z walki.

Opublikowano

Warto nimi grac(na poziomie samolotow 2-3 bo taki mam) na grach historycznych ?? jesli tak to jakimi samolotami?

Opublikowano

Nawet warto, ale mówię, trzeba umieć świetnie celować.

Opublikowano

Doświadczenie. Polataj sobie na historykach czymś, co ma dużo amunicji, np. Hurricane, to się mniej więcej nauczysz strzelać, nawet na botach się da. A potem przystępujesz do właściwych Rosjan i pamiętasz że z każdego działka strzela się nieco inaczej i każde działko należy "wyczuć".

Opublikowano

Zasadniczo da się we wszystkie. Fajne będą zarówno Jaki(oprócz jetów), MiG-15 to konieczność, Ławoczkiny też warto rozwijać, Sturmoviki nawet, Jer jest jednym z najlepszych bombowców w grze. Rozwijaj to co ci się najbardziej spodoba, ale nie zostawiaj innych w tyle.

Opublikowano

Mosze poprobowac bo mam wszystkie kraje oprocz japoni na podobnych lvl i chyba jednak mi sie najlepiej lata ruskimi ze wzgledu na rakiety . niemcy tez spoko . amerykanami mi nie bardzo wychodza manewry tak ciezko w nie wchodza 

TrollMasterPRO zrobilem tak jak mowiles i zaczolem grac usa bo maja duzo ammo i sie zakochalem w acrobacie dzialko 37 mm poezja tylko trzeba trafic heeh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...