Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOTA 2] Kompendium TI4

korciok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj do gry zostało dodane Kompendium (tak jak rok temu). Kompendium kosztuje 7,2 Euro z czego 2,5 Euro idzie na pulę nagród TI4. Im więcej zakupionych Kompendiów tym pula się zwiększa i odblokowane są nowe rzeczy dla posiadaczy. Nowością jest dodanie poziomów dla Kompendii, za każde 100 pkt Kompendium zyskuje jeden poziom, a co 10 poziomów dostaniemy Nieśmiertelny Skarb. Więcej info pod linkiem:

http://www.dota2.com/international/compendium/
Legenda
Opublikowano

300zł już dziś wydane na TI4. Ciekawe czy warto było zainwestować.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

Jak sie te punkty zdobywa, ile % daje battle bonus i czy trwa do końca TI4 ?

Pkt. Uzupełniasz kompendium, % zależą od poziomu księgi i tak trwa to do końca TI4

@Up

Kupowałeś pkt?  xD

Tak. 100lv :D

Opublikowano

a jakieś dobre rzeczy dostałeś za ten 100lvl bo widze że sie jakieś super immortalowe skrzynki dostaje :D

Opublikowano

Dodatkowo po meczach czasem wypadają paczki po 25 pkt, na 100 lvlu masz chyba maksymalny % boosta i za każde 10 poziomów dostajesz 1 skrzynkę.

Opublikowano

No tak tylko co w tych skrzynkach jest i podobno jeszcze tych skrzynek nie ma tylko będą gdy zdobędą łącznie 3,2 mln ?!

Opublikowano

@UP
TA.

Dota ma 8 milionów unikalnych użytkowników miesięcznie. Gdyby chociaż połowa kupiła i zasiliła pule o 2.5$ jest to o wiele więcej niż 10 mln ;) 

he?

Legenda
Opublikowano

Ja myślę, że dojdzie max do mini-pudga. Taki lekki offtop, czemu nie mam bonusu 200% skoro kupiłem compendium?

Miałeś na pierwsze gry. Tzn teraz był patch, ale nie grałem, ponieważ bugowało się. Musiałeś resetować steama i wtedy działał. Może patch naprawił to, a co do maksymalnej granicy to 4.5mln, ale proszę Valve o 1vs1 (5mln).

@Dj

a Ty tak nie kupiłeś pewnie, więc.... ;/

Opublikowano

@Up

Właśnie jak grałem przed południem (jeszcze nie miałem) to spotykałem osoby z compendium i jak było 10/10 to pokazywało bonusy i naliczało, a teraz po 18 zagrałem ze 3 mecze i nic, mam tylko nadzieję, że exp będzie potem doliczony.

Opublikowano

Miałeś na pierwsze gry. Tzn teraz był patch, ale nie grałem, ponieważ bugowało się. Musiałeś resetować steama i wtedy działał. Może patch naprawił to, a co do maksymalnej granicy to 4.5mln, ale proszę Valve o 1vs1 (5mln).

@Dj

a Ty tak nie kupiłeś pewnie, więc.... ;/

Jak to nie:

http://scr.hu/1xdw/1ly30

:P

Co do tego bonusu, też nie wiem o co chodzi, bo kumplowi działał na 2 gry a potem już w ogóle. 

he?

Opublikowano

@Up

No właśnie nie wiem, dzisiaj rano jak wszedłem to ludzie mieli te bonusy, teraz nikt nic nie ma, trzeba czekać na jakiegoś fixa od volvo.

Opublikowano

A battle bonus też naprawią ? Bo mam niby 210 % a z 66 punktów normalnych dodało mi 26 .

Legenda
Opublikowano

Osiągnięcia całej społeczności (liczone w mln dolarów) są dodawana z dnia na dzień po patchu, a to co wbijamy przez compendium od razu, ale były problemy z battle bonusem.

Legenda
Opublikowano

Mam takie jedno pytanie, od kiedy można głosować na drużyny z kwalifikacji?

Jak naprawią to :D

Legenda
Opublikowano

@Up

Znalazłem odpowiedź na blogu cyborgmatta, to jest po prostu informacja, a nie wybór.

Rok temu tak samo było. Dopiero po jakimś czasie odblokowali i mogliśmy obstawiać tzn. Jak zostaną 4 najlepsze drużyny z danego rejonu to odbędą się mecze eliminacyjne i wtedy będzie można wybrać kogoś.

Legenda
Opublikowano

Z każdej skrzynki dostanie się przedmiot immortal czy tylko jest szansa na zdobycie takiego przedmiotu ?

Zawsze, ale to chodzi o te skrzynki, które dostaniesz np na 10poziom kompendium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...