Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EWELIN OPE

kashaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POZDRO KURWA NOWY MAIN TOP DZUNGLER WJEZDZA NA SALONY

ga2l0c.jpg

to były test na goldziakach, teraz wjechalem na diamenta 2 i tez pieknie dziala moj skill no kurwa swietna postac pozdro 600 na rejonie

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Paczka ze skryptami, poradnikiem, bibliotekami.

Opublikowano

ładnie :) z farma troche cienko,wiem ze evelynn powinna ciagle gankowac no ale te campy zawsze ci sie przydadza zeby zlozyc szybciej jakies itemki :-) nie wolisz czerwonego trinketa?bardziej sie przydaje w pozniejszej grze

baner.png

Opublikowano

2w11eOO.png

EnforceVIP: aHR0cDovL3d3dzguemlwcHlzaGFyZS5jb20vdi84NzUyOTI0MC9maWxlLmh0bWwNCg==

Opublikowano

Możesz mi wytłumaczyć jak wygląda twoja gra evelyn np.czy odrazz po redzie i blue idziesz ganka robisz? Ponieważ moja evelyn zawsze jest słaba nawet jak zrobie na początku 2/0 to w early i late niewiem co nia zrobic i nie mam najczesciej combo zeby kogos zabic

Opublikowano

Możesz mi wytłumaczyć jak wygląda twoja gra evelyn np.czy odrazz po redzie i blue idziesz ganka robisz? Ponieważ moja evelyn zawsze jest słaba nawet jak zrobie na początku 2/0 to w early i late niewiem co nia zrobic i nie mam najczesciej combo zeby kogos zabic

Tutaj masz protipy:

http://botoflegends.com/forum/topic/20223-scriptpaid-evelynn-fun-house/
http://botoflegends.com/forum/topic/20586-script-evelynn-the-devil-wears-prada-v102-08052014/

b_560_95_1.png

Opublikowano

Tyle co ty farmy robisz w jungli w ciągu 3 gier to ja robie w jungli w jedną.

bol darmowy czy vip? ^^

@Down

Wole nawet być w silverze bez bola niż w challangerze z bolem

Opublikowano

Tyle co ty farmy robisz w jungli w ciągu 3 gier to ja robie w jungli w jedną.

bol darmowy czy vip? ^^

farm dalej i siedz w silverze =D elo boosting pełną parą idzie, zapraszam na pw

lz8d9f.jpg

(platyna 3 na east taka mocna wow)

@up jebany imbecylu jezeli myslisz ze skrypt keruje w dzungli to masz niezle braki w glowie pierdolony dysmozgu, takie gowno jak ty z bolem by tylko spadlo do najnizszej ligi

Opublikowano

fun hałs mocna te skriny na bol forum widzialem heh

no widziales bo dalem ziomkowi zeby sobie wrzucil bo skrypt mocny ale takie gowna z tego forum by tylko do bronze 5 spadly z jungli bo grac nie potrafia

Opublikowano

jakom linie gankujesz najchetniej z db w pierwszych mintuach?

e pimp kompa mialess formatowac !! 

Opublikowano

Skrypt na Eve wut? xD   Przecież na niej to samo spamowanie Q i ewentualnie nałożyć E jak jest dostępne. No chyba, że rzucić ulta to problem :D

Ale dobry pomysł na bolowanie jungli bo wątpie, że wyszedłbyś samym midem.

Opublikowano

Skrypt na Eve wut? xD   Przecież na niej to samo spamowanie Q i ewentualnie nałożyć E jak jest dostępne. No chyba, że rzucić ulta to problem :D

Ale dobry pomysł na bolowanie jungli bo wątpie, że wyszedłbyś samym midem.

ziomeczku samym midem only syndra mialem 400 lp w challengerze, wiec evą w jungli tak pozamiatam ze bede top1, tylko teraz na 7 dni wlaczam levelowanie konta i za jakis miesiac bede juz w topce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...