Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Takie tam, na smurfie

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem, ale dfg na zyre? chyba że tylko ability

poza tym farma i tak bronzowa dalej

Przy takim stanie to się farmi champy, nie creepy.

Quadre zdobyłem w ich bazie, ale po pente musiał się pofatygować pod fontanne (przeżyłem, bo laser focusował te planty a nie mnie

461151420292002410470.png
Opublikowano

chwalic sie ss'em z 6lvl z botow Jezus.. rownie dobrze moge wrzucic customa jak mam 100/0 grajac sam na 5 botow eh.. ja takie staty potrafie zrobic grajac na poziomie 20-30 lvli,nic trudnego

baner.png

Opublikowano

chwalic sie ss'em z 6lvl z botow Jezus.. rownie dobrze moge wrzucic customa jak mam 100/0 grajac sam na 5 botow eh.. ja takie staty potrafie zrobic grajac na poziomie 20-30 lvli,nic trudnego

To wrzucaj, mój rekord to było 98 killi

461151420292002410470.png
Opublikowano

To wrzucaj, mój rekord to było 98 killi

98 killi na botach.... koleś jak jesteś taki głupi by dodawać tu "Życiówke" z botów

to  lepiej wyłącz się z tego forum... okej?

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

HH@H@HH@@H@H Nie dość, że na botach, to jeszcze 6lv XDDD Btw. po co smurfujesz, skoro na swoim main acc jesteś w brązie z tego co pamiętam?^^ Ale mi humor poprawiłeś xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie czaję co na tym ss'ie jest dobrego. Ja jak gram na boty to build robie dla beki typu Kha'Zix pod Nashora, Lich Bane i leczę się za milion i robiąc tak czy siak quadry, penty.

I jeszcze to smurfowanie.. po co smurfować z Silvera (V?) w brązie? jest w tym jakikolwiek sens?

Opublikowano

5v5 i 6 dedów na botach? nie no ... szacun.. na 1v5 vs boty jest ciężko chociaż raz paść. I po kiego grzyba wstawiasz ss'y z gier przeciwko botom.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...